Ahojte mamičky alebo budúce mamičky . Vopred sa ospravedlňujem ak je to veľmi hlúpa otázka . Lebo viem, možné je všetko. Ale mňa by zaujímali skúsenosti, prípady, keď vám lekár oznámil, že ste mali ovuláciu počas menštruácie a tak ste otehotneli.Nájde sa tu niekto, komu sa to stalo ? Pokúšame sa o bábo tak mi napadla táto otázka. Ďakujem za všetky vaše reakcie. 🙂
@janickacrazy ďakujem za odpoveď . tie ovulačné testy si zakúpim. ms má prísť v nedeľu ale bola by som radšej ak by už nedošla. uvidíme. snažíme sa zatiaľ krátko. možno mesiac a pól. tak skúšame všeličo.
neviem, ci presne cez MS, ale ja som pri oboch otehotnela tesne po MS, nie tyzden, ale 1 den, viem to naisto, a viem tiez , ze sestra tiez otehotnela tesne po skonceni MS, takze nieco na tom moze byt.
Byvala frajerka mojho muza takto otehotnela pocas menstruacie. Podrobnosti pochopitelne neviem, isla vtedy na potrat.
@slavkab okej ozvem sa. 🙂 ja to skúsim tento víkend
@slnecnica174 ďakujem za odpoveď . info o úspešnosti pozdvihla náladu 🙂
ja som iba citala ze moze toto existovat ovulacia pocas menstruacie...ze otehotniet mozes aj nechranenym sexom pocas menzesu (trosku fuj hehe)lenze oplodnene vajicko ma viac sanci byt vyplavene z tela..najlepsie ked chces mat istotu kedy ovulujes zozen si tie testy...kamoska vedela presne kedy ma ovulaciu a trvalo to 5mesiacov kym otehotnela takze sa netreba stresovat dalsia si verila ze to bude hnet a tiez takych 5mesiacov sa snazili.az ked sa nedari rok treba riesit s doktorom..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niqa09 Jeden gynekolog v telke raz vravel, že nejaké 2-3% žien otehotnejú len cez MS. Každopádne to možete skúsit vtedy alebo si kúp ovulačné testy, tak uvidíš, kedy budeš mat ovuláciu. Moja sestra otehotnela asi 2 dni po MS, aspon podla jej výpočtov to tak bolo, lenže tiež to samozrejme nemusí byt úplne presne vypočítané. Ani gynekolog ti to presne nevyráta, tolerancia je 2 týždne hore dole.