Ahojte 🙂 našla som iba veľmi staré diskusie tak neviem či by mi tam niekto odpísal, tak zakladám novú
Moj snúbenec bol vyše pred troma týždňami na operácii v celkovej anestéze, dávali mu inekcie proti bolesti o týždeň na to dostal teploty dali mu antibiotiká a lieky od bolesti ... snazíme sa o bábätko už dlho a teraz sme mali 2 mesiace pauzu už sme sa konečne chceli začať snažiť znovu, myslíte si že by mohlo niečo z toho ublížiť tým spermiam a keby som teraz niekedy otehotnela by bolo dieťatko v poriadku ... vôbec neviem či máme ešte počkať alebo sa do toho pustiť ... chcela by som mu kúpiť folandrol ak by to pomohlo na zregenerovanie ... ďakujem za rady 🙂
Ja by som radšej mesiac počkala, aj keď si osobne myslím že po zemi behá kopec deti ktoré boli splodene rodičmi ktorí priamo brali antibiotiká. Myslím že oveľa horšie by bolo keby si ich brala ty, ako on.
@petruska21 tiez by som cakala ako pisali baby vyssie aby sa telo vycistilo trosku 🙂
ON sa má pýtať lekára na možné účinky,ON by mal kupovať folandrol či čo to chceš kupovať...takže by som si na tvojom mieste overila kto to dieťa tak rýchlo chce..či len ty či ozaj obaja
@emmusska ďakujem pekne za odpoveď 🙂
@janinah fuuu tak to je odpoveď ... 🙉 😅 jasne že obaja
Najlepšou regeneráciou tela sú probiotiká. Nemusia byť hneď kupované, veď sa dajú doma veľmi jednoducho namnožiť. Čím menej starostí telo má, tým lepšie funguje - https://www.vnajlepsichrokoch.sk/2019/05/17/tib...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petruska21 lepsie je sa opytat lekara a zistit co vsetko obsahuju tie lieky co dostava, ja byt vami pockam, nemyslim si,ze by dieta bolo postihnute z toho alebo chore, skor si myslim, ze bude problem s pocatim...