Ahojte , zienky neviete či Letrozol moze zvyšovať teplotu ? Podľa mna je to Blud, lebo niekoľko x som ho brala a nikdy mi nezvýšil teplotu
@zuzap33 však že nie .. lebo mám taký problém že už 3 dni sa mi drží hore teplota a jedna baba napísala že to určite z Letrotolu🤦🏼♀️
citala som tu diskusiu, ona mohla mat taku skusenost, pozri si vedlajsie ucinky a su tam aj navaly tepla, horucka. tak si zaloz tolko diskusii,kym nie si spokojna s odpovedou.
@janetinka27 nerozumiem o čo Vám ide . Pýtam sa báb či majú takú skúsenosť.. neznamená že keď jedna zo 100 mala takú skúsenosť že je to pravidlo 🙂 ale ďakujem že reagujete na môj príspevok 😃 ak neviete pomôcť odpoveďou radšej si odpustite ironicke odpovede.
Ak narazas na diskusiu, kde som ti to ja pisala, tak ti opat zopakujem aj tu. Ano, mne po tychto liekoch lietala bazalna teplota ako na husenkovej drahe. Vlani som brala Letrozol v 3 cykloch a v kombinacii s Ovitrellom ma lekar upozornil, ze mozem mat aj falosne prejavy tehotnosti. Alebo pripojim ti sem moju lekarsku spravu, aby si nemusela zakladat dalsiu diskusiu? Vsak napis svojmu lekarovi mail a pockaj, kym ti odpise.. Na co sa pytas na diskusnom fore, kde ma 1000 zien 1000 skusenosti a overujes si to v x diskusiach? To budes zakladat diskusie, kym ti niekto nepotvrdi tvoju vlastnu teoriu?
A opakujem, je to len moja skusenost. Nikde netvrdim, ze to musi byt kazdeho pripad..
@7lenka11 milá pani vy sa nestarajte čo koľko zakladám . Píšem sem 1x a teda z toho som založila dve rozdielne témy ale pani nevie asi Čítať !!
1 diskusia bola s otázkou - či mohla ovulacia prebehnúť skôr a táto je o otázke či Letrozol môže zvyšovať teplotu . Myslím že tu baby vytvárajú omnoho primitívnejší temy xy tak nechápem čo tu do mna útočíte . Vaša teória je zrejme najpravdivejšia a keď je to len vaša skúsenosť nerozčulujte sa tu nad mojimi podľa Vás hlupymi témami !!! Mimochodom mna nemusíte tu poúčať o Ovitrelle a pod . Nechápem čo je za hriech sa spýtať či je možné to a to . Majte pekný víkend pani 😉
Mila pani, ja nikoho nepoucam. Na tomto diskusnom fore sa delim vylucne o svoje skusenosti a postrehy. Mam za sebou niekolkorocne pokusy o tehotenstvo, sme uz v druhom centre asistovanej reprodukcie, aktualne sa liecime v zahranici a hovorim vylucne o svojich skusenotiach a informaciach, ktore si narozdiel od vas konzultujem s lekarmi a odbornikmi.
Praveze vasa komunikacia posobi, akoby ste potrebovali dovtedy zakladat diskusie, kym nedosiahnete potvrdenie svojho nazoru. Odporucala by som vam nabuduce v prvom kroku konzultovat vas stav s osetrujucim lekarom, nakolko na bazalnu teplotu vplyva velmi vela faktorov v kombinacii s roznymi liekmi. A ked uz mate za sebou ovitrelle a prepodkladam, ze aj nejaku liecbu, tak toto by ste uz davno mali vediet.. Ako aj to, ze lieky dokazu vyvolat falosny pozitivny tehotensky test ci falosne priznaky tehotenstva. A na zistenie tychto veci vam posluzi aj ujo Google.
mila pani anonymna, preco reagujem? nuz preto, ze v predoslej diskusii si dostala odpovede s tym najlepsim vedomim. a ty si zalozila novu diskusiu, kde si hadzala trapneho smajlika. nabuduce pis pod svojim nickom, aby som vedela, na koho nemam reagovat. my mame svoje skusenosti a ak chces vediet odbornu odpoved, konzultuj s lekarom, od neho iste nedostanes trapnu odpoved ako od zien, ktore ti ochotne odpovedali na koniku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, on urcite nie