Ahojte ženy. Poraďte mi prosím. Som 11 deň cyklu. Začala som si prvý krát robiť ovulacne testy a pri mojich kratsich 26 dnovych cykloch by mala ciarka pomaly silniet nie?Mohlo sa stat že kyretazou sa zmenila ovulacia? Alebo môžem mať ovulaciu aj oveľa neskôr cize tesne pred menzesom?
Ja som mavala ovulku pravidelne ten 17-18 den,po kyrete sa mi to posunulo na 27 den.Aj dr. mi to potvrdil takze vsetko je mozne 🙂 dokonca aj ovulovat cez ms
@kika025 ja som si tiež robila ovulacne testy, vychádzali mi vselijak, raz bola druhá čiarka viditeľnejsia, raz menej. A potom som mala 5 dní za sebou obe čiarky silné. Nezdalo sa mi to, spravila som si tehu test a už som bola v tom. Takže mne ovulacne test okrem tehotenstva nič neukázal 🤷♀️
@1gabriela13 ja detto pri prvom :D
Ďakujem vám ženy za odpovede. Nikdy som si testy nerobila len kvôli nevydarenemu prvemu tehotenstvu a naslednom kyrete mám strach či je vsetko v poriadku. Menzes mám normálny ako predtým, už mám dva cykly za sebou a veľmi dúfam že čoskoro budem zas tehu.
@mimusa154
@kika025 hm ja som. tiez vo vasom klube od konca januara, tento mesiac chceme ist skusit vyrobit babato prvykrat, ale nad testovaniami a meraniami som vobec neuvazovala.. ja som to absolutne po tej tazkej zivot. rane prestala riesit aco bude kedy tak bude...neplanujeme nic popredu a popravde by som z toho neustaleho curania na papiere bola este viac nervna 🤦♀️😂 tak ci onak prijemne plodenie 😉
Zienky držím vám tiež všetky palce aby sa vám zadarilo 👶a tie ovu testy sú asi fakt nanič...aj mi začali ciarky silniet ale nikdy neboli ako kontrolná a zas sú biele.....ale podľa hlienu asi prebehla ovulka len som možno vrchol presvihla....ale nechám to na prírodu...ani testy nezarucia tehu....tak potom dajte vediet @mimusa154 ,@rejmonz ako sa vám darí 😉🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kika025 opýtaj sa v skupine snazilky 2019 babyozno budú vedieť poradiť. Ale pozerám ze jeden deň si vynechala mohla byť práve vtedy. Ja som merala tri dni po sebe a takto mi ukazalo