Ahojte dievčatá. Prosím Vás, je možné, aby mi Femibion 800 rozvrátil celý menštruačný cyklus? S manželom sme sa rozhodli, že je konečne čas na bábo a ja som začala užívať Femibion (už 12-ty deň). V piatok som mala dostať menštruáciu, všetky moje predmenštruačné príznaky prišli, no nekrvácala som, len občasné maličké špinenie, v sobotu takmer vôbec nič. V nedeľu ukrutné bolesti, ale krvácanie opäť žiadne, len to občasné malé špinenie. Nemáte s tým niektorá skúsenosti? 😉 Ďakujem
ahoj mne zas takto rozhadzal cyklus inofolic.Ani doktor mi to nechcel verit ale meskali mi az 64 dni...co je dobre dlha doba
Neviem,ci vitaminy,mineraly a kys.listova by to az tak dokazali rozhadzat 🙂 ale zas nikdy nevies!
@monkabs
@monkabs Zostane Ti v zálohe 😉 Inak, ja som mávala pred snažením dokonalý cyklus, potom po pár mesiacoch nezdaru som začala viac sledovať ovu a všetky symptómy a nejaké obdobie mi kolísala dĺžka +/- pár dní.. A teraz je to zasa v normále.. Takže možno aj psychika v tom hrá rolu..
Držím prsty, nech je test čoskoro pozitívny!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monkabs Čo tak skúsiť tehotenský test? 🙂