MS mi mešká 5 deň, bolia ma neskutočne prsia, raz do dňa mam neskutočne bolesti podbruška ako keby už mala ms prísť a stále nič, mam priesvitný výtok ako prd ovu...test som si zatiaľ nerobila
@kikulienkadd
Mam z toho testu strašný strach... Už toľko mi ich vyšlo negatívnych... A 18 januára som začala brať femibion tak sa bojím ci to nie je z neho keď krámy nedošli... Ale rada by som uvidela // ciarocky snažíme sa cez rok 🙂
pochybujem ze z femibionu. su to len vitaminy
Úplne ťa chápem. Ja som našla // po vyše 3 ročnom snažení sa a pár mesiacov potom,ako mi jeden super dr dal papier, že som neplodná a jediná cesta je umelé oplodnenie. To som odmietla,tak mi podal ruku,že sa nemáme o čom baviť. Dosť to bolelo, ale nenechala som si zobrať nádej... a vyšlo to! Test som si robila neskoro(vždy som mala dlhé cykly a nepravidelnú ms),až keď som mala nevysvetliteľné nevoľnosti 🤦♀️😂 držím ti palce, aby to bolo tak ako si myslíš 🍼🍀
@jaja8_9 tiež myslím, že to nemôže byť z toho. Ale skús si prečítať leták, že či tam nie je niečo také spomenuté. Ja by som skúsila test a ak by bol pozitívny, tak by som určite volala lekárke, aby to tehotenstvo bolo potvrdené.
Podla mna budu pekne kolajnice. Z femibionu sa dogrckas za v 1 trimestri 😉 spravit test
@kikulienkadd ďakujem 😊 práveže ja som mala celkom pravidelný cyklus a meskavalo mi to max 2 alebo 3 dní
Ja som brala 3mesiace femibion pred otehotnenim a uplne v pohode menzes chodil nacas ziadnr. Edlajsie ucinky... Podla mna budes tehotna
Ja mam tiez femibion1.
Rozhadzal mi menzes..stale dostanem skor menzes ako ma byt...2 dni skor..3 dni skor..5 dni!
Uz ho nechcem. Stale som mala menzes po 28 dnoch..na den.teraz nie..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,skús test,toto nebude z femibionu...