Môže femibion 1 rozhádzať cyklus?

jaja8_9
13. feb 2020

MS mi mešká 5 deň, bolia ma neskutočne prsia, raz do dňa mam neskutočne bolesti podbruška ako keby už mala ms prísť a stále nič, mam priesvitný výtok ako prd ovu...test som si zatiaľ nerobila

kikulienkadd
13. feb 2020

Ahoj,skús test,toto nebude z femibionu...

jaja8_9
autor
13. feb 2020

@kikulienkadd
Mam z toho testu strašný strach... Už toľko mi ich vyšlo negatívnych... A 18 januára som začala brať femibion tak sa bojím ci to nie je z neho keď krámy nedošli... Ale rada by som uvidela // ciarocky snažíme sa cez rok 🙂

elinosar
13. feb 2020

pochybujem ze z femibionu. su to len vitaminy

kikulienkadd
13. feb 2020

Úplne ťa chápem. Ja som našla // po vyše 3 ročnom snažení sa a pár mesiacov potom,ako mi jeden super dr dal papier, že som neplodná a jediná cesta je umelé oplodnenie. To som odmietla,tak mi podal ruku,že sa nemáme o čom baviť. Dosť to bolelo, ale nenechala som si zobrať nádej... a vyšlo to! Test som si robila neskoro(vždy som mala dlhé cykly a nepravidelnú ms),až keď som mala nevysvetliteľné nevoľnosti 🤦‍♀️😂 držím ti palce, aby to bolo tak ako si myslíš 🍼🍀

katuli3nocka
13. feb 2020

@jaja8_9 tiež myslím, že to nemôže byť z toho. Ale skús si prečítať leták, že či tam nie je niečo také spomenuté. Ja by som skúsila test a ak by bol pozitívny, tak by som určite volala lekárke, aby to tehotenstvo bolo potvrdené.

diaalex
13. feb 2020

@jaja8_9 z femibionu to nebude 🙂 mna tak boleli a už som si myslela že mi prišla ms, spravila som test a // 🥰 skús urobiť test 😉

kiki68
13. feb 2020

Podla mna budu pekne kolajnice. Z femibionu sa dogrckas za v 1 trimestri 😉 spravit test

jaja8_9
autor
13. feb 2020

@kikulienkadd ďakujem 😊 práveže ja som mala celkom pravidelný cyklus a meskavalo mi to max 2 alebo 3 dní

jaja8_9
autor
13. feb 2020

@diaalex skúsim ale ešte rozmýšľam ze počkám pár dní aby som nebola zbytočne sklamaná

jaja8_9
autor
13. feb 2020

@kiki68 prečo by som mala grcat z femibionu? Nie každej je zle, snáď ma to obíde ak by som tehotná bola

diaalex
13. feb 2020

@jaja8_9 podľa mna už mozes urobiť 😉 držím palce 🤗

evita1233
14. feb 2020

Ja som brala 3mesiace femibion pred otehotnenim a uplne v pohode menzes chodil nacas ziadnr. Edlajsie ucinky... Podla mna budes tehotna

jaja8_9
autor
14. feb 2020

@diaalex ďakujem skúsim, musím sa odhodlať 😀 bojím sa sklamania

kiki68
14. feb 2020

@jaja8_9 femibion 1 je tazky na zaludok. Odporucaju ho brat az vecer. Ten pokracovaci v 2 trimestri uz je v pohode. Ako mne teda pokial som ho vzala rano vyvolaval strasnu nevolnost. Vecer v pohode

jaja8_9
autor
15. feb 2020

@jaja8_9 tak a máme koľajnice 😊😊 všetky testy // čiarky

manqua
19. feb 2020

@kiki68 myslim, ze to vobec nemuselo byt z toho. Odporuca sa ho brat raz denne pocas hlavneho jedla, nie nalacno 🙂 Predsa len ved tam je rozdiel predovsetkym v pomere vitaminov, co som citala. 🙂
@jaja8_9 to je skvela sprava, gratulujem a vela zdravicka! Viem aka je to radost vidiet dve ciarky 🙂

jaja8_9
autor
19. feb 2020

@manqua ďakujeme 😍 ešte to nemám potvrdene lekárom žiaľ ma dovolenku musíme ešte chvíľku počkať

kiki68
19. feb 2020

@jaja8_9 gratulujem 😉

jaja8_9
autor
20. feb 2020

@kiki68 ďakujem uvidíme ci povie lekár 🙂

manqua
29. feb 2020

@jaja8_9 myslim, ze ked su kolajnicky jasne, tak je to jasne ako facka, ale jasne, ze potvrdenie od lekara je to najdolezitejsie 🙂 Len nezabudni, snaz sa mat pestru stravu a vitaminy davat telu, aby si babatko malo z coho brat 😉

kika3777
8. máj 2020

Ja mam tiez femibion1.
Rozhadzal mi menzes..stale dostanem skor menzes ako ma byt...2 dni skor..3 dni skor..5 dni!
Uz ho nechcem. Stale som mala menzes po 28 dnoch..na den.teraz nie..

ataia
5. aug 2021

@kika3777 ako ste na tom ked ste ho prestali brat?
Mne tiež rozhádzal cyklus

kika3777
22. aug 2021

@ataia
Inofolic mi krasne cyklus upravuje!!!kazdych 28dni mam..
Predtym som brala ten femibion celkom mi rozhadzal cyklus....rok som mala rozhadzani..stale je ked neberiem inofilic..
Nikdy viac femibion

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre