Prosim vas,moze byt ze duphaston uplne zrusi ovulaciu?uzivala som ho na upravu cyklu(tyzden hore dole vacsinou), 3mesiace. Uzivala som ho od 14DC 10dni a na 4 prisiel menzes. Dnes 23DC a ani naznak
@alison11 ja to nechapem uz.ovu ani neprebehla a dnes prisla mrcha 😔
@veronika12344321. Ano. Duphaston nasadeny pred ovulaciou ju moze zablokovat.
@veronika12344321 moze sa stat, ze si mala anovulacny cyklus
Ano Duphik ked ho beres pred ovulaciou ju blokne.. Ja ho brala od 3dpo napr na udrzanie plodu.
@taily30 uz druhy po sebe? 🤔
@myskahryzka no dakujem,dr mi vravela ze nebrani otehotneniu,ze sa nemam bat
@veronika12344321 Pri braní Duphastonu Bt je vyššia a je možné že testy nezachytia ovuláciu vypočítaj si to tak že z cyklu odrátaš 14dní a vtedy mala prebehnúť ovulka.A na ďalší cyklus sa snažte 2-3 dni pred tým dňom a v ten deň.Držím palce.
@veronika12344321 Duphaston by nemal brániť ovulke mne vďaka nemu prebiehala ovulácia a aj som otehotnela.Vypočítaj si tie dni a tak si budeš istejšia že ste sa vtých časoch snažili 🙂
@veronika12344321 no to neviem, len ma to napadlo.
Ktovie ako to je.. Mne lekarka vravela ze blokuje... Pytaj sa lekara.
@hennyinnsbruck no keby bolokovalo tak by mi ho môj gynekológ nebol toho času napísal,keď som nemala ovuláciu.Mne pomohlo práveže mať ovuláciu a pravidelné cykly a aj k otehotneniu.
@alison11 neviem ako to je kazdy vravi inak.... Mne to 1 lekar predpisal pred ovulkou pocas 10 dni... Presla som mojej terajsej lekarke a ta vravela co je to za debila s prepacenim pred ovulaciou ked sa bere tak blokne...
Ono to obsahuje Progesteron, a ten sa vylucuje po ovulacii ci?
@hennyinnsbruck Ja som ho brávala od 14dc do 25 dc čiže po ovulke to závisí ako má daná pacientka nastavené branie.
@alison11 ano ano po ovulke... Aj ja... Od 3 dpo. Ja som ho brala na udrzanie ako som hore spominala...
@hennyinnsbruck Ja som po potvrdení tehtoenstva tiež brala od 6tt do 16tt na udržanie pri oboch synoch.
@veronika12344321 duphaston zastavuje ovulaciu... 100%!!!! Veď je to progesteron. A teraz ti to potvrdili aj testy že to dokázal. Mne lekar povedal že minimálne 2 dni po ovulacii jest
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj to ja neviem ja som brala 10mesiacov na úpravu cyklov pri PCO a na 10-ty mesiac som ostala tehotná so z prvým synom.