maminy chcela by som pocut vás názor, alebo ci máte niektora týmto skúsenosti alebo máte nejakých známych, rodinu...mám 35 rokov, 12 rokov beriem lieky, 6 rocne dieta...chcela by som veľmi druhé bábo,len sa bojím,že by malo následky z liekov...máte skúsenosti s tým,že po dlhoročnom liečení užívaní liekov máte krásne zdrave deti? prvorodeny je šikovný krásny, múdry...ten strach,že by bolo dieta poznačené od liekov mám obrovsky...ďakujem za odpoved6
@nikpa samozrejme,že niiie,len som sa chcela opýtať, či nemáte niektora s tým skúsenosť, príp.ci nemáte známych...viem,že to je otázka na lekára, len ma zaujíma,že či v nejakej rodine je mamička ktorá berie dlho lieky a ma zdrave detičky...s lekárom to konzultujeme, samozrejme že tam je riziko, nemoze nič zaručiť...len hladam mamičku s podobným problémom...
hm, polovica žien ti napíše že môžeš a ďalšie žienky zas že najlepšie je nebrať žiadne lieky...Je to risk....
suseda mala problém resp. malé bábo malo problém po pôrode a lekári hneď nabehli že aké lieky maminka brala....
Porad sa so psychiatrom su aj antidepresiva ktore sa mozu uzivat v tehotenstve
Ved aj 6 rokov uzivania, co si brala pred prvym babom, je podla mna dlhodobe uzivanie.. Nie som lekar, ale ak mas taku istu davku a nezvysovala si, tak to je jedno ci kratkodobe alebo dlhodobe uzivanie pred, biochemia je ta ista.. Ide o tu davku
Môžem sa spýtať, ake beries?
Bud si budes od stresu bez AD zuzlat pocas tehotenstva prsty a vyplavovat mu adrenalin alebo to risknes.. Ja mam tiez tuto dilemu, uzivam uz treti rok a planujem byt tehotna.. Mam to odkonzultovane
@petkasaurus máš spravu
@petkasaurus práveže zvysovala
Kamarátka berie antidepresíva a chce otehotnieť. Lekár jej doporučil lieky vysadiť.
Moze sa,brat v tehotenstve AD Sertralin to mi hovorila psychiatricka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla toho ake lieky. Naco sa liecis. Treba konzultovat s doktorom.