Ahojte zienky.S manželom sa snažíme o bábätko. Užívam kyselinu listovú a mam 28-29 dňový cyklus. Pila som tento mesiac alchemilkovy čaj a styk sme mali počas plodného obdobia. Menzes mam dostať 19.11. Bolia ma prsia, občas mám jemne kŕče v podbrušku,som unavená a náladová.Takéto pocity som mávala len tesne pred menzesom... Preto neviem ci môže byt, ze to tentokrát vyšlo. Chcem sa vás teda opýtať, či mala niektorá z vás podobne pocity a skončilo to tehotenstvom. Ďakujem každej z vás, ktorá mi poradí.
@vierkainka TRPEZLIVOSŤ!!! Však počkajte ešte 10 dní. Bola som trikrát tehotná (mám dve deti), ale nemala som ani jeden z vašich príznakov. Tak skoro už vôbec nie. Každá sme iná a ja verím, že vám napíše nejaká osoba, ktorá podobné príznaky mala a vy budete tehotná. No sú to veľmi všeobecné príznaky skôr blížiacej sa menštruácie než tehotenstva. No na príznaky tehotenstva je podľa mňa ešte skoro.
@vierkainka a kedy si mala plodne obd. Podla mna je este skoro na priznaky ale moze byt 🙂 ja tiez neocakavam 19teho tak sa sem pridavam. Ja zatial nemam priznaky ziadne.
Netreba sa tak sledovat, urob si neskor tehotensky test a uvidis
Ďakujem za odpovede žienky. 🙂🌺
Ja som mala polodne dni 3:11 tedy sme isli na plno aj pondelok a iˇutorok sme maly pohlavny styk aj dnes 10:11 mrcha ma prist o 8 dni mam ocakavat ci si mam urobit test
Menzes o 11 dni a priznaky tehotenstva. Mam za sebou 4 tehotenstva, ani omylom
Dobre ranko chcem sa spytat ked ma bolia bradavky mozem byt v tehu ked len 7 dni do mrchy
@vierkainka ja som mala bolesti vajecnikov a krizov
@vierkainka každá sme iná, takže asi toľko k tým čo tvrdia, že je to skoro. Ja som bola tehotná 2 x a zakaždým som mala príznaky do pár dní od počatia. Teraz sa tiež snažíme. Ja som mala ovuláciu 3.11. - 4.11. neviem úplne presne. Aj podľa testov aj podľa DR, lebo som bola v pondelok na preventívke a robil mi sono a videl. My sa milujeme každý deň. občas (veľmi málo) každý druhý. Ja mávam OVU veľmi skoro už na 8 - 9 deň cyklu. Teraz som 17 deň cyklu, už 4 dni mám bolesti v podbrušku a krížov, prsníkov sa ani chytiť, je mi zle od žalúdka, hlavne navečer a v noci, ale včera už aj cez deň občas sa mi akoby obrátil. Včera som slabučko zakrvácala, teda skôr iba zašpinila. Tak uvidíme 🙂 nechcem sa predčasne tešiť. Už som sa tak raz tešila no po 6 dňoch meškania prišla mrcha. DR. povedal, že som bola tehu (bral mi krv) ale nezahniezdilo sa dobre a odišlo.
@zuzkalujza ďakujem za odpoveď🙂si veľmi milá a držím ti palce aby ti vyšlo všetko tak ako si praješ🙂👍
@vierkainka ahoj, dakujem moc, no zial dnes som bola u Dr. lebo som v noci zacala krvacat. Takze sme zase o to prisli. Teda Dr. to nazval ako hormonalna nerovnovaha. Vraj sa to tak lepsie pocuva 🥺🥺
@vierkainka mam taký problém ako aj ty 🙂 už si dostala ja čakám mechu 28-29.11
@prea ahoj, ešte som nedostala, podľa kalendára mi to mešká už 2 dni.. Zatiaľ však testovať nejdem... Uvidím o týždeň🌼
@zuzkalujza tak to mi je veľmi ľúto 😔no hlavu hore, výdrž.. Ber to tak ze novy mesiac nová nádej... ❤️💜❤️Prajem ti aby si už čoskoro bola zase tehu a v zdraví vynosila miminko.🌼
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vierkainka roro iste som mala okrem tej naladovosti..a ked som mala krce uz 3 dni za sebou tam uz som sj robila test a vysli kolajnice. Prsia ma zo zaciatku boleki mierne ale potom sa to zhorsilo na neznesitelnu bolest s tym ze som podpiru sportovu mala aj pocas spanku :D