Ahojte pridávam graf bazalnej teploty od 13dc každý deň robím ovu test v rovnaký čas do teraz bolo úplne biele bez druhé čiarky predvčerom a dnes slabá čiarka prikladám foto vrchná predvčerom spodná dnes musíte že ešte len teraz príde ovulácia už sa snažíme o bábo 7 mesiacov bez úspechu tento mesiac je prvý čo skúšam neraz BZ a robím testy dik
@simbatko tak to som rada že toto píšeš ja som mala dosť problémy pred rokov v apríli 2021 som musel kvôli MA na ktretaz a od vtedy sa nám nedarí čakali sme po zákroku pol roka ako bolo doporučené lenze sa mi pridružili proelmi zo štítnou žľazou a pribrala som 30kg snažím sa to teraz aj dať dole ale ešte nemám lieky na žľazu tak je to dosť ťažké ale dúfame že sa to podarí
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@majkak66 ahoooj jasné že sa môže posunúť...som jasný príklad,Od4-9.maja som mala menzes..a ovulácia bola až 4-5.juna .a som tehotná ..takže nevzdávaj sa s testovaním...viem je to o nervy už koľkokrát...ale skúšaj...a pijem ešte Lejdyvitu.. držím ✊ daj vedieť psk