Ahojte ovulaciu som mala predpokladam podla hlienu a bolesti okolo 1.jula. Beriem od 20dc do 30dc duphaston. Zatial menzes neprisiel, ale mam hrozne bolesti v krizoch az take krče, včera som si musela ľahnut a dat ibalgin. Može byť lutealna faza taka dlha? Mali ste už 23 dnovu lutealku? Ďakujem pekne ( tehotná zrejme nebudem)
@mauduska teplotu vobec nesledujem a celkovo aj tento cyklus sme boli na dovolenke na to som chytila anginu a brala som antibiiotika. tak ci toto nejako nemohlo narusit. bojim sa skrz tych bolesti nemam pred menzesom nikdy taketo silne krče.
Dnes už je to oveľa lepšie. Ak nepríde menzes zajdem k Dr, v piatok, Dakujem
23 je prilis dlha doba, to by uz bolo tehotenstvo. Podla hlienu a bolesti sa neda na 100% urcit ovulacia, jedine bazalnou teplotou alebo lekarom. Dovolenka, choroba mozu poposuvat cyklus.
@zuzanaete tak jedine ze som mala ovulaciu neskor. dakujem ti
Mne antibiotika posunuli pvulaciu o cely tyzden a to mavam 32dnovy cyklus
@hsjdudhdbd brala som antibiotiká az po ovulacii. Tak neviem
To vobec nevadi antibiotika mozu predlzit druhu fazu uplne v pohode je to zasah do tela a ten menzes reaguje na vsetko aj na nadchu take je telo zeny
LF nebýva taka dlhá, ono pokiaľ nemáš ovuláciu potvrdenú je to čisto predpoklad. Prečo berieš duphaston až od 20DC. Tu fázu ti kľudne mohol predlzit duphaston
@sense lebo ovulaciu mávam az okolo 17dc
@hsjdudhdbd ok Dakujem tak este pockam
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takáto dlhá nie, vo všeobecnosti platí, že pokiaľ máš po ovulácii zvýšenú teplotu viac ako 18 dní, si tehotná. Možno si to zle odhadla? Neviem. Ale tie bolesti sa mi nepozdávajú, asi by som šla k lekárovi.