Môže brániť vysoká sedimentácia otehotneniu?

gerdusha
28. sep 2010

Ahojte, chcem sa spytat, ci moze vysoka sedimentacia branit otehotneniu. Dakujem za kazdu odpoved.

latvia
28. sep 2010

vysoka sedimentacia ze najcastejsie znamenim prebiehajuceho zapalu v tele, takze ano, moze to byt jedna z pricin, dolezite je stanovit z coho je zvysena a adekvatne to preliecit. samozrejme zalezi od toho ako vysoka je a ci su aj nejake ine priznaky.....mierne zvysena moze byt aj bez choroby

kesinka
28. sep 2010

ahoj, moja segra má nenormálne vysokú sedimentáci a vysoký počet leukocytov, čo jednoznačne znamená silný zápal v tele, ale už 3 roky ju sledujú na hematologii a zapal ešte nenašli, a počas tých 3 rokov, čo mala aj stale ma problemy s krvou otehotnela na prvý pokus 🙂 takže myslím, že nie, pokial teda tá sedimentácia nie je vysoká zo zápalu konkrétnch orgánov ako napr. vaječníkov.

zuzka99
4. feb 2011

kesinka, môžeš mi napísať akú vysokú má tvoja sestra sedimentáciu?

manoka1
16. feb 2011

ahojte, ja mám už rok zvýšenú sedimentáciu 35/75, a bola som na vyšetreniach...ORL, stomatol. gynekol. a všetko ok., nevedia z čoho to mám..., pred tromi rokmi mi kvôli častým angínam vybrali mandle a potom som nachytala rôzne virozi, tak neviem ci to môze byt z toho...nevie mi niekto poradiť???

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre