Dobrý deň veľa som čítala o ženách ktoré majú epilepsiu a o tehotenstve ale nenašla som nič o mužoch a teda zaujímalo by ma či tu je taký pár ako ja a môj priateľ sme spolu niekoľko rokov a asi rok sa snažíme o bábätko no môj priatel je epileptik a berie tabletky depakine a viem že tieto lieky spôsobujú neplodnosť u muža ... No stále verím že to tak nieje a preto by som chcela poznať pár s podobným problémom a rada by som počula že je možné aj z týmito liekami mať naše vytúžené dieťa . Lieky vysadiť nemôže.
@bambulienka25 to ja viem ale chcela som počuť niekoho názor kdo si tým prešiel ... Kým pojdeme na testy
@annabelle852 ahoj, aj môj manžel berie tie isté lieky, predtým bral everiden, máme 2deti, 14 a 13 ročné. A teraz v septembri som znovu otehotnela, neplánovane, ale bohužiaľ som o bábätko prišla - MA 😪. Takže u nás neplodnosť nespôsobili.
@anjelik2019 ďakujem za povzbudenie toto som potrebovala počuť aspon túto možnosť môžeme vylúčiť 🙂
@anjelik2019 a ten potrat mi je ľúto :(
@anjelik2019 ja sa chcem spýtať, resp. poprosiť vás, ako dlho berie lieky a či je bez záchvatov. Lebo aj môj syn je epileptik.krasne dakujem
@agikaku lieky berie odkedy bol na vojne, tam mi to vlastne zistili. A chvalabohu je bez záchvatov, sme spolu 16 rokov.
@annabelle852 aj nám, asi to tak malo byť 😞
@agikaku môj priateľ lieky berie 4roky a už sme sa bavyli že ich bude môcť vysadiť bohužiaľ teraz nedávno dostal 2posebe idúce záchvaty a skončil v nemocnici a bohužiaľ museli mu zvýšiť dávku liekov ... Má to vraj vrodené a niektorý pacienti musia stymito liekami žiť dokonca života... :(
@annabelle852 radsej s liekmi ako so zachvatmi, ktore mu znicia neurony.
Nebojte sa. Je lepsie ked muz berie lieky ako ked je zena tehotna a musi ich brat to je rizikovejsie pre plod.
Zelam vela stastia a stastne otehotnenie ♡
@lapersefona dakujem 🙂
@annabelle852 kamarat berie na epi lieky 20 rokov a maju 2 zdrave dievcatka rok po sebe - planovane.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.