ahojte maminy chcem sa opýtať moj muž nalieha aby sme mali druhé bábo mame 13 mes. chlapceka aký máte na to názor ja váham ako by reagoval nas synček na súrodenca nejak sa na to este necítim...píšte aj IP
moja ma 15 mesiacov,podla mna je to moc skoro.a my uz dalsie nechceme....musite sa dohodnut vy dvaja.moj nazor je,ze je to prilis skoro...lenze pre mna je tak akurat 10 rokov...takze tak
tak chvilu počkajte ešte🙂 inak surodenec v približnom veku o rok dva starší-je super🙂)
Ale tak hlavný je tvoj pocit-je to tvoje tehotenstvo aj záťaž bude po pôrode🙂
ja ti môzem napisat svoj nazor..ale podla neho sa urcite nebudes riadit..lebo kazda zijeme iny zivot..vy sa musite spolocne dohodnut, ci druhe dieta teraz ano, alebo nie..pokial sa na to necitis, tak mu to rovno povedz..ze druhe dieta ano, ale nie teraz..ze chces pockat..to , ako by reagoval tvoj syn neries, medzi detmi su aj uplne minimalne , ale aj velke rodiely a deti si spolu rozumeju a aj naopak, nemusia sa..je to aj o povahach.. vy spolu budete vychovavat aj toto dalsie dieta, takze je uz len na vas, kedy to bude..ak sa rozhodnete akokolvek urcite to zvladnete..ci skôr ci neskôr..ale hlavne ty by si mala byt v pohode..
@nasta197 ja mam medzi detmi 16 a pol mesiaca takze sa to da 😉 az na to ze sa musite rozhodnut spolu a hlavne ty bo ty ho vynosis porodis a ty budes na materskej zaciatky kym si zvyknete su tazsie u nas uz to zacina byt lepsie uz sa vedia aj zahrat ale napiste si plusy a minusy a uvidite 😉
@nasta197 môj muž druhé mimi nechcel od začiatku a skoro som padla na zadok keď v decembri došiel s tým že by sme mohli mať druhé...prvý má syn už 11 a my snažíme od januara a stále nič...možno sme to prepásli...tiež sme sa obaja s mužom zhodli na tom že keby sa dal vrátiť čas tak by sme druhé skúšali skôr...nie kvôli nám ale kvôli synovi...vyrastá sám.
Ale každopádne je to rozhodnutie na obidvoch pretože ste pár 🙂
@gabriellka no stáva sa aj v lepších rodinách...možno som tým niekomu aspoň zlepšila náladu a pobavil sa 🙂
Keď muž chce treba využiť. Kým si nerozmyslí 😀 Môj chce 4.té ale tak to už som razantne odmietla 😀
Tak čo pokecame aj v starej téme. Veď ani my niesme najmladšie 😀 😀 😀 😀 😀 😕
do prčic! tiež som sa takmer nachytala 😀 😀 načo vyhrabávate a aktualizujete také staré témy??? 😀 😀 😀
navyše úplne neaktuálne, keďže zakladateľka to už dávno poriešila - dúfam, že aj bez pomoci a názorov cudzích ľudí z fóra? 😀 😀 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
chlap nalieha? fiiiha, jeden z mala. kazdopadne dieta je rozhodnutie dvoch ludi, nie jedneho, nehovoriac o tom ze sa na to necitis...