Mohol mi Inofolic zmeniť cyklus?

c_est_la_vie
14. dec 2019

Dobry den damy,

Konecne som sa dockala a mozme sa zacat snazit o dieta naplno. Na odporucenie gynekologa po MA a bochemickom som zacala brat Inofolic. Presne podla navodu, 2 sacky denne.

Sledujem si aj bazalku a ovulaciu a som celkom nemilo prekvapena- ovulaciu som mavala pravidelnu, na 15-16 den cyklu. Dnes som 19dc a ovulacia nikde. Ovulacne bolesti i vytok som mala na 14 dc, no podla ovulacnych testov a bazalky este nebola.

Mate i vy podobne skusenosti? Pomohlo vam znizit davku, alebo ste ho museli vysadit uplne?

Dakujem

marinecka95
14. dec 2019

@c_est_la_vie mohlo .. mne posunul inofolic cyklus z 28 na 39 dní - ovulácia 22DC

sonkam
14. dec 2019

Mne inofolic tiez predlzil cyklus a mavala som ovu s nim najskor na 19-20dc. Ja som ho musela uplne vysadit a potom si si nasadila len cisty inositol v tbl a tam sa mi pekne upravil cyklus a ovu bola skor

bbebe
14. dec 2019

Moje skusenosti s inofolicom su len take ze som ho zacala brat v prvy den menstruacie. Normalne mi trva tak 4 dni plus 2 dni spinenie. Ten mesiac som mala 3 dni faaakt ze silnu menstruaciu a po troch dnoch akoby utalo. Ziadne spinenie nic. V ten mesiac som otehotnela.

c_est_la_vie
autor
14. dec 2019

@marinecka95 a beries ho stale?
@bbebe tak to je ten najlepsi pripad.
@sonkam tak ja skusim znizit davku na 1 sacok a ak nepostaci tiez vysadit. S ovulaciou som nemala problem minimalne pol roka co sledujem pravidelne bazalku, to nebude nahoda

marinecka95
14. dec 2019

@c_est_la_vie nie neberiem .. hormonálny profil mám v poriadku a tak isto aj ovulaciu pravidelne .. inofolic mi predlžoval cyklus čoraz viac a rozhádzal všetko čo mohol .. po 3 mesiacoch som ho vysadila a všetko sa vrátilo do starých koľaji 🙂

natal4
22. dec 2019

Ahojte.... Zacala som pred mesiacom a pol brat infolic combi... Prva ms mi prisla uplne normalne ale tejto sa neviem dockat... Cyklus mavam 25-28 dnovy teraz 32 dc a ms nikde... Test negativny ale citlive bradavky... Moze az take hormonalne zmeny sposobit infolic? K dr som objednana az po novom roku. 😒

monika3107
2. feb 2020

@c_est_la_vie ahoj ja som ho brala 3 mesiace nic mi nepomohol iba rozhadzal cely cyklus uplne zbytocne pre mna

natal4
6. feb 2020

Mne uz dalsi mesiac meskaju 9ty den kramy 🤬... To budu bolesti zas 😢

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre