Ahojte dievcata, mate prosim niektora s tymto skusenost? Zacala som inofolic brat hned 1.DC a uz som 32.DC, a vysiel mi z toho anovulacny graf, teploty mi len tak lietali hore a dole :( Myslite ze to moze byt sposobene tymi neprirodzenymi teplotami co su teraz vonku? Alebo to urobil inofolic? Nechapem to....
Dakujem za reakcie
robila som si ho,ale visiel mi 2x negativny...a neviem co sa to robi..nemoze to byt aj to,ze tento mesiac nebudem mat ovulku?a preto je teplota stale vysoka?predtym som mala pravidelny noralny cyklus a vzdy ovulaciu,preto som nejaka zaskocena
@suzi33
@oslik21
praveze ked som merala predtym tak som ovulku podla teplot vzdy mala .... zato som vyplasena.... a skusala som testovat jeden den po meskani ms, ale test bol negativny, teraz mi uz meskaju asi tyzden, tak zajtra skusim testovat :( Len mi je to luto ze aj tu na konikovi som nasla kopec dievcat co po mesiaci alebo dvoch otehotneli, pripadne sa im vsetko napravilo, a nerozumiem ako je mozne ze nase tela sa poblaznili 😠
@0anet0 Nuž, ide o to, že Inofolic sa neodporúča ženám, ktoré majú ovulku. Je určený pre ženy, ktoré majú PCOs- čiže majú problém s ovuláciou. Žene s pcos dokáže väčšinou upraviť cyklus, resp upraví im ovu. No ženám, ktoré nemali problém, väčšinou Inofolic spôsobí problémy- buď sa im ovu posunie alebo nepríde vôbec. Takže podľa mňa si neurobila veľmi dobre, že si ho začala užívať. Na základe čoho si ho začala užívať? Pokiaľ to podľa teplôt vyzerá na anovulák a už Ti oproti predošlým cyklom ms mešká asi týždeň, zbehla by som k Dr nech sa na Teba pozrie a ak bude treba, pichne Ti vyvolávačku.
no ked som bola u gynekologicky na kontrole,tak som jej hovorila,ze by sme chceli babo a ze idem vysadit HAK...a ona mi na to,ze mam uzivat inofolic,ze budem mat zdravsie vajicka a ze to obsahuje kyselinu listovu,co je velmi dobra pre tie zdrave vajicka...tak to uzivam na jej odporucanie. a to su vyvolavacky aj na ovu?bo kramy mi prisli...sice velmi slabe a boli tri dni,to je v pohode?
@oslik21
@suzi33
dievcata 🙂 ahojte... tak teda predvcerom som bola u gynekologicky, vravela mi ze som musela mat ovulaciu len teraz niekedy, a ze ovulka bola, ze bola tym inofolicom posunuta, ze to je uplne bezne, a aj predlzeny cyklus pri inofolicu je v poriadku, ze netreba sa nicoho bat 🙂 tak len tolko 🙂 takze teraz uz len uvidime ci pride normalne krvacanie, alebo budekrpec 🙂
@0anet0 Najdôležitejšie je, že ovu prebehne. U Teba prebehla, takže to je super 🙂 len veľa ženám rozhádže cyklus až tak veľmi, že proste k ovu nepríde. Resp ak sa im ovu posunie napríklad o 3 týždne, tak ich to hnevá, nakoľko do roka majú menej šancí na otehotnenie. Avšak myslím, že každá má svoj rozum a rozhodne sa podľa seba, čo urobiť 🙂 Držím palce aby už menzes neprišiel, aby si si našla krásne // na tehu teste 🙂
@oslik21 Určite by som inofolic nebrala kvôli kyseline listovej. Najlepšie je nasadiť čistú kyselinu listovú- je lepšia a lacnejšia... Avšak je to na Tebe, či ho budeš brať alebo nie. Uvidíš, ako tvoje telo bude reagovať a potom sa rozhodneš ako ďalej. Existuje aj stimulácia ovulácie- lieky na rast vajíčok a následne aj injekcia na prasknutie foliku, ale to sa rieši až pri určitých diagnózach. V príspevku som myslela vyvolávačku na menzes. Áno, 3 dni sú v pohode. Ak si nie si istá, skús tehotenský test, lebo niekedy majú ženy slabé krvácanie i na začiatku tehotenstva. Ak je test negatívny, tak to krvácanie-menzes- bol úplne normálny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj,ja ho tiez beriem,doteraz som mala teplotu uz styri cykli tak ako ma byt,no tento mesiac nechapem...teplota nie a nie sa zniziz a to uz mam asi 11DC a stale vysoka...vobec sa mi neznizuje po kramoch....asi mame to iste