Ahojte, stalo sa vám niekomu, že vám Inofolic skôr rozhádzal cyklus? Užívam ho takmer tri mesiace vrámci snahy o otehotnenie. Predtým som ovuláciu mávala vždy na cca 18.DC (cyklus predtým trval vždy cca 31 dní), no odkedy používam Inofolic, ovuláciu mávam pomaly na 24DC, čiže cyklus mi teraz trvá pomaly 36 dní. Už aj predtým sa mi sem tam stalo, že ovulácia bola takto neskoro, teraz je to však už každý mesiac. Myslíte, že to môže spôsobovať Inofolic? K tomu mávam v noci aj hormonálne potenie, ktoré som síce predtým sem tam mávala tiež, ale teraz je to každú chvíľu. Užívam Inofolic premium. Neviem čo iné by mohlo byť dôvodom toho, že sa mi zbláznili hormóny, nič iné som nemenila. Vopred ďakujem.
Ano, aj mne rozhadzal.
Mne zatiaľ paradoxne upravil beriem už tretí mesiac no, ale uvidíme
@vilma7 a po vysadení sa ti cyklus vrátil späť do normálu?
@sofia1979 ty si predtým mala pravidelný cyklus a pravidelne ovuláciu, alebo nie?
Áno, vrátil. Nebrala som ho dlho, tuším som nevybrala sní jedno celé balenie.
Ja s infolicom veľmi podobná skúsenosť, cyklus som mávala dlhy už predtým.
Posunul ovu z 20 na na 28 a cyklus z 34 na 50 dni
Bola som z neho aj dosť zavodnená a išlo mi aj nejaké kg hore.
Vysadila som a cyklus sa vrátil do bežného
No po mm mi to blblo teda ovulácia bola hneď po menštruácii čiže sa mi skrátil cyklus teraz už mi to prišlo na 28dc ovu bola na 14dc
Ďakujem ženy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prvy keat ked som zacala brat inofolic tak mi predlzil cyklus o 5 dni 🙂 potom sa to ustalilo a mala som pravidelnu ms