Ahojte, je môžme že ovulácia prebehla bez toho aby som to postrehla? Každý deň si robím test, včera som mala silnejšiu čiarku ale nie tak silnú ako kontrolnú. A dnes už oveľa slabsia a ptedvcerom cca taku ako dnes. Je možné že to bolo včera?
Ano, je to mozne, ale mohla si mat aj anovulacny cyklus. Tie testy nie su 100%, ja som otehotnela po polroku kupovania ovu testov presne v 6. cykle, kedy som sa uz na toto testovanie vykaslala a radsej pocuvala svoje telo. Bazalna teplota a jej meranie mi inak dopomohla k dvom zo styroch tehotenstiev...
Ano, ovulacne testy nie su stopercentne. A ovulaciu vobec nemusis citit.
Tak ti poviem. Vždy som vedela kedy mám ovulaciu...až raz som bola presvedcena že anovulacny cyklus - nic fakt nic som necítila...a ten a ovulacny cyklus právě vykřikuje nie buvat nieeee
Ja som zo svojich testov dostala len taku bledu ciarku. A bola to ovulacia. Aj sedel datum pri merani plodu. Ale po ovulacii uz nebola ziadna ciarka, ak si spravne pamatam.
Samozrejme 🙂
Len jeden sposob urcovania nie vzdy ukaze, najlepsie je kombinovat: teplotu, testy, aj hlien. Ked sedia aspon dva, tak s najvacsou pravdepodobnostou aj bola 🙂
A este je mozne ze to bolo vcera - ak sa blizi ten cas, je lwpsie spravit aj 2 testy za den, aby si ten vrchol nepresvihla.
Alrbo, este je moznost, ze sa ovu chystala, ale neprebehla, v tom pripade je sanca ze za par dni to telo skusi znovu.
Ja som nikdy nevedela, kedy mam ovulaciu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja nikdy o tom neviem.