Mohla sa ovulácia posunúť?

16. feb 2024

Ahojte, poslednu menstruaciu som mala 4.1.2024, a v januari som bola iba 1x s manzelom, a to 19.1. Otehotnela som. Na krvi som bola, ked mi menstruacia meskala 5 dni, vyslo 3000HCG.
Teraz V pondelok 5+3tt som som bola na pohotovosti, pretoze som spinila, a povedali, ze nevidia nic, iba prazdny vak. Spinenie pokracovalo do stvrtka, progesteron som nedostala. Dnes v piatok som 6+0tt, bola som opat na usg, a uz bolo vidno embryjko, ale malo iba 2mm a zatial bez akcie srdca.

Ako je mozne, ze pri takom vysokom hcg este nebolo embryjko vidiet?

Podla aplikacie som mala ovulaciu 18.1., co podla mna nie je pravda, ale s manzelom som bola iba 19.1.

Podla vas sa mohlo vsetko posunut?

rurutiax
16. feb 2024

Lebo 3000 je málo. Mne gynekológ povedal, že pri 1500 je vidno akurát tak gestačný vak, čo sa mi aj potvrdilo. Pri tvojej hodnote mohol byť vidno gestačný vak alebo maximálne vak so žĺtkom. Embryo je vidieť až pri hodnote viac ako 10000.

kiki68
17. feb 2024

Mohla sa posunut ovu, ked mne sa 2 tyzdne posunula tiez, tak to nie je nezvycajne, uz par dni a rataj Este mozno 3 dni nez to tam cele docestuje a zacne sa delit.

sofia1979
17. feb 2024

@kiki68 aj keby sa jej o deň posunula s mužom bola len raz a to 19.1 píše autorka

rurutiax
17. feb 2024

@sofia1979 Veď to nevadí, spermie vedia prežiť aj 5 dní.

maryetta
17. feb 2024

Ved styk ste mali rovno cez plodne dni. Takze vsetko ok. O tyzden uz bude snad aj to srdiecko vidiet 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre