Mimomaternicové tehotenstvo, odstránenie vajcovodu a snaženie sa

14. máj 2021

Ahojte, prosim vas tie co ste po mimomaternicovom tehotestve a odstraneni vajcovodu, kolko od operacie ste mali pohlavny styk a po akej dobe ste sa zacali snazit? Uzivali ste nejake vitaminy? Dakujem

veronikaa006
14. máj 2021

Čakali sme do prvej ms, ktorá prišla po mesiaci od operácie. Ak ti nebol robený kyret tak sa môžete snažiť po prvej ms.

autor
14. máj 2021

@veronikaa006 dakujem, lebo lekar co ma operoval tiez povedal, ze po ms sa mozme snazit no moj gynekolog, ze az za 6mesiacov..a podarilo sa vam?

veronikaa006
14. máj 2021

Operovali ťa laparoskopicky nie? Lebo ja som mala mimoternicove 2x a prvýkrát má operovali tak že normálne ma rezali a vtedy sme museli čakať 6 mes ale potom keď som mala mimoternicive druhý krát tak ma operovali laparo a to sme sa mohli snažiť po prvej ms.
Po prvom mimomaternicovom sa nám podarilo otehotniet až po 2rokoch a po druhom mimomaternicovom po 9 mesiacoch.

autor
14. máj 2021

@veronikaa006 ano laparoskopicky, kyret nerobili...ja chcem ist uz na umele tak snad nebudeme musiet tolko cakat...

veronikaa006
14. máj 2021

Tak to sa musíš poradiť v car, po akom čase môžeš ísť na umelé. Ako dlho sa už snažíte?

autor
14. máj 2021

@veronikaa006 uz cez tri roky....viem, ze na veku muza az tak nezalezi, ale priatel je starsi a nechceme dlhsie cakat...

veronikaa006
14. máj 2021

U nás to tiež trvalo 3 roky. Takže viem že 3 roky je dosť dlhá doba. Držím palce

mikasz
14. máj 2021

Po laparoskopii sa odporuca pockat 3-6mes, to mam informaciu priamo z car. Je blbost zacat sa snazit hned po ms, uz len z dovodu, ze si mala rez v brusnej dutine a aj tkaniva by sa mali dat do poriadku, lebo tehotenstvo samo o sebe je zataz pre organizmus

kkovacovak
14. máj 2021

Mimomaternicové mi operovali začiatkom augusta. Menštruáciu som dostala presne o 4 týždne. Vtedy sme sa už podľa dr mohli začať snažiť. Kvôli sťahovaniu a nakazení koronou sme sa ale začali až po novom roku. Otehotnela som vo februári

2helka20
14. máj 2021

Operovali ma laparoskopicky, robili aj kyret. Po 1.menštruácii som sa ukázala u gynekológa, ten povedal že je všetko v poriadku a môžeme sa snažiť, syn sa podaril mesiac na to ❤🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre