Chcem sa spýtať. Poslednú MS som mala 24.03.2020, cyklus mávam 27/28 dňový. Kedy som mala ovuláciu netuším. Od 24.04.2020 mám pozitívne tehotenské testy. Kvôli predchádzajúcim zdravotným problémom som išla k Dr včera. Na sone v maternici nevidel nič, no vo vajcovode videl žĺtkový vak. Hneď ma dal do smútku, že by mohlo ísť o mimomaternicové tehotenstvo. Zobrali mi krv a že podľa toho sa uvidí. Dnes som im volala hCG je len 50,08. Sestrička mi Dr, k telefónu ani nedala, len mi povedala, že mi odkazuje, aby som prišla v pondelok na kontrolné SONO. Bojím sa, že to nie je dobré, Mala ste niektorá podobný začiatok a dopadlo to dobre?
Bohužiaľ, keď videl vak vo vajickovode, to už ďalej nepôjde, keďže sa tam uhniezdilo, inak by si nemala pozitívny test. Je to mimomaternicove s veľkou pravdepodobnosťou, svedčí tomu aj nízke HCG, čiže aj keď je to smutné, v pondelok síce presnejšie ti povedia, ale radšej sa priprav na to, že ťa pošlú do nemocnice. Je mi to ľúto, ale už nič neurobíš s tym😔😔
Ahoj, chcem sa spýtať mala si čiarky rovnako silné? Alebo bola testovacia slabšia? Ďakujem a dúfam, že nakoniec nepotvrdi mimomaternicove 🙂
@lennyka17 ahoj. Testovacia bola slabsia. Vcera som zacala aj krvacat, tak som v nemocnici. Hcg rano uz iba 10, takze sa to neudrzalo 😥🥺
To mi je ľúto :( drz sa a verím, že čo najskôr príde vytúžené babo 🙂 ❤️
Nesmut ...tak to malo byť viem o com píšem pred týždňom som tiež potratila takže...😥
Tiez som si tym presla. Pred 2 mesiacmi mimomaternicove 😪
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak je to mimomaternicove tak s tym sa bohužiaľ neda nič robiť:( neviem uvidíš v pondelok