Milovanie po kyretáži

27. aug 2023

Ahojte, som 2 týždne po kyrete. Lekár v nemocke povedal že sex môžeme mať po 3 týždňoch..lekár na kontrole povedal že po 6 týždňoch. Ako to bolo u vás? Kedy sa môžem milovať s manželom bez obáv že by sa niečo pokaslalo? Ďakujem

bejka90
27. aug 2023

Ahoj mne moj dr povedal.10-12 dni ze si mame dat pauzu... no mali sme asi 18 dni lebo tolko som krvacala.. a nebol ziaden problem ani nic u mna

mircalla
27. aug 2023

Lekar mi povedal, ze az po menzese....teda 5-6 tyzdov. Kyret mi robili 2 krat pri spontannom potrate a vzdy rovnake stanovisko aj v nemocnici, aj na kontrole u gynekologa

anjelicek26
27. aug 2023

Kedze sli cez otvoreny krcok a ten sa len pomaly uzatvara, je kazdy sex jednoducho riziko infekcie... tych 5-6 tyzdnov pockat proste ma zmysel... mat usta, ruky, zadok, vyuzite proste ine moznosti...

autor
27. aug 2023

A klitoriálny orgazmus je v poriadku ? Myslím kvôli stahom maternice či to nie je problém či sa žena nerozkrvaca zas . Ďakujem

taktotedanie
27. aug 2023

Nevies vydrzat?
Ked nevie vydrzat muz skus inak

wishes
28. aug 2023

ja som mala prvy sex po kyretazi po prvej menstruacii, ale som potom asi 2 dni spinila, resp krvacala…. takze s tym by som pockala 🙂
a s klitorialnym orgazmom som zacala skor, s tym som nemala ziaden problem 🙂
samozrejme kazde telo je ine, reaguje inac….

autor
28. aug 2023

@taktotedanie nevieš čítať s porozumením? Napísala som ako mi povedali lekári a pýtam sa na skúsenosti..to je celé

veronika23757
28. aug 2023

Ja som mala kyretaz robenu v marci, mne doktorka, ktorá mi to robila povedala ze po prvom menzese môžme mat sex. Radšej som to vydržala aj môj chlap musel vydržať ak chcel aby som bola v poriadku😌

mircalla
28. aug 2023

@autor Tak spravne ti povedal ten, co odporucal 5-6 tyzdnov. Nechapem, kam sa hrnies

autor
28. aug 2023

@mircalla kam sa hrniem?? Ja sa pýtam ak si si nevšimla !!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre