Ahojte, som 2 týždne po kyrete. Lekár v nemocke povedal že sex môžeme mať po 3 týždňoch..lekár na kontrole povedal že po 6 týždňoch. Ako to bolo u vás? Kedy sa môžem milovať s manželom bez obáv že by sa niečo pokaslalo? Ďakujem
Lekar mi povedal, ze az po menzese....teda 5-6 tyzdov. Kyret mi robili 2 krat pri spontannom potrate a vzdy rovnake stanovisko aj v nemocnici, aj na kontrole u gynekologa
Kedze sli cez otvoreny krcok a ten sa len pomaly uzatvara, je kazdy sex jednoducho riziko infekcie... tych 5-6 tyzdnov pockat proste ma zmysel... mat usta, ruky, zadok, vyuzite proste ine moznosti...
A klitoriálny orgazmus je v poriadku ? Myslím kvôli stahom maternice či to nie je problém či sa žena nerozkrvaca zas . Ďakujem
Nevies vydrzat?
Ked nevie vydrzat muz skus inak
ja som mala prvy sex po kyretazi po prvej menstruacii, ale som potom asi 2 dni spinila, resp krvacala…. takze s tym by som pockala 🙂
a s klitorialnym orgazmom som zacala skor, s tym som nemala ziaden problem 🙂
samozrejme kazde telo je ine, reaguje inac….
@taktotedanie nevieš čítať s porozumením? Napísala som ako mi povedali lekári a pýtam sa na skúsenosti..to je celé
Ja som mala kyretaz robenu v marci, mne doktorka, ktorá mi to robila povedala ze po prvom menzese môžme mat sex. Radšej som to vydržala aj môj chlap musel vydržať ak chcel aby som bola v poriadku😌
@mircalla kam sa hrniem?? Ja sa pýtam ak si si nevšimla !!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj mne moj dr povedal.10-12 dni ze si mame dat pauzu... no mali sme asi 18 dni lebo tolko som krvacala.. a nebol ziaden problem ani nic u mna