Metotrexat, mimomaternicové tehotenstvo

chanelita15
5. okt 2023

Mate niekto skúsenosti?
Ako to prebiehalo?
Je to bolestivé?
V ktorom cca týždni tehotenstva ste boli?

lusyyy36
5. okt 2023

@chanelita15 pichnúť, sledujú ta ešte asi 2x a to je všetko. Dostala som normalnu menstruaciu, nemala som nijaké bolesti

chanelita15
autor
5. okt 2023

@lusyyy36 vďaka. A bola si na pozorovaní v nemocnici?
Môžeš mi prosim napísať viac?
Ja som momentálne v nemocnici

chanelita15
autor
5. okt 2023

@lusyyy36 mne hcg ukázalo hodnotu 729 a na utz nič. Tak teda čakali do stredy a včera hcg 897 a na utz nič. Ani vo vajickovode ani nikde.
Dnes opäť utz a nič na utz.
Ani tekutina jedine čo vidia je zväčšená sliznica maternice a teda veľmi viedne stúpajúce hcg. Čiže tam mi asi pichnu tu injekciu? Nebudú ma operovať laparoskopický?

lusyyy36
5. okt 2023

@chanelita15 ja som chodila každý den na krv a Utz. Tiež na Utz nevideli vôbec nič.
Operovali ta nebudu keď nevedia Co majú operovať.
Ja som inak fungovala normálne, každý deň po vyšetrení do prace, aj po injekcií som šla hneď do prace.

lusyyy36
5. okt 2023

@chanelita15 ja som mala hcg 1900 tuším keď mi pichli tu injekciu. Potom na ďalšej kontrole tusimn1700 a potom už som mala kontrolu asi až za týždeň keď to bolo nulové. Ale neviem, nepamätám si presne.
Inak po injekcií nesmieš min. 6 mesiacov otehotniet

chanelita15
autor
5. okt 2023

@lusyyy36 ja už ani nechcem otehotnieť. Takže to je ok.
A nemala si nejaké veľké bolesti? Po tej injekcii? A veľmi ťažko a silno si krvacala?

chanelita15
autor
5. okt 2023

@lusyyy36 mňa dali do nemocníce a zajtra sa rozhodne. Ale vraví sa že by si mala byt v nemocnici na pozorovaní 24 hodín

lusyyy36
5. okt 2023

@chanelita15 nie, nemala som bolesti, len ruka ma bolela dosť. A aj krvácanie som mala normálne. Ja som v nemocnici nelezala vôbec.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre