Meškanie MS, bolesti vaječníkov a Inofolic Combi, som tehotná?

iwuskapoh
15. júl 2019

Ahojte baby mám takú otázku mám 35 dňový cyklus. 1.6.2019 som mala ms a 29.6.2019 30.6.2019 dva dny som mala slabe spinenie a od vtedy mám bolesti ako pred ms bolia ma aj križe a mešká mi ms už 9dni
Beriem už druhý mesiac Inofolic combi chcem sa opýtať či máte stym skúsenosti...gynekológ má dovolenku :/
Test som som si robila a negat..

mia_von_prag
15. júl 2019

Ťažko povedať, možno ten cyklus so špinením bol anovulačný a teraz začal len nový. Mne Inofolic vobec nepomohol na úpravu cyklu, len som po ňom pribrala. Test by som skúsila o týždeň.

iwuskapoh
autor
15. júl 2019

Písala som Gynekologovi povedal že to môže byť hoci čo že aj cysta na vajecniku bojím sa :/
Že musí má vyšetriť a tak nájde príčinu.tak musím počkať až do 27.7 keď ma dovolenku

123369
15. júl 2019

@iwuskapoh ja som brala inofolic 1 mesiac a hneď som otehotnela,a prsia ťa nebolia? Mňa začali bolieť a tak ma napadlo či nie som tehu,a keď neprišla ms išla som k dr a ten to potvrdil.Za mňa inofolic 👍

iwuskapoh
autor
16. júl 2019

Robila som si testy v nedeľu aj dneska a negat prsia má nebolia ale bolia ma kríže aj pod brucho ako keby som.mala dostať ms a stále nič už 10 dní mi meška

iwuskapoh
autor
28. aug 2019

@iwuskapoh ahoj ja mám podobný problém brala som inofolic combi 2 mesiace a od kedy som brala inofolic mala som spinenie to určite spôsobil inofolic combi už som aj prestala brat a už nemám žiadne spinenie možno má aj nežiaduce účinky určite stoho nikdy predtým som spinenie nemala

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre