Meškanie ms a negatívne testy

nanka888
29. jan 2020

Ahojte, posledny pol rok mávam 34-35 dňové cykly a silne menštruačné krče, dneska je 36. dc . V nedelu mi prišlo zle, ako pred ms, potom ma to prešlo. V pondelok, utorok zase to iste 1-2 krat počas dňa. Včera som si spravila test, bol negativny. Dneska som bola na kave s kamoškou a zase mi prišlo zle, na 100% som si bola ista, že so dostala ms. Ešte hovorim kamoške, dobre, že som si dala vložku... Za cca 10 minut ma to prešlo a odvtedy zase nič. Može byť, že test neukaže tehotenstvo?

supucka
29. jan 2020

@nanka888 jasné že to môže byť... Koľko dní si po ovu?

miriam1983
29. jan 2020

@nanka888 moze. Kedy sisi robila test?

veronice
29. jan 2020

@nanka888 skus o par dni z ranneho mocu a inu znacku testu.

nanka888
autor
29. jan 2020

@supucka no ovulaciu velmi nesledujem, ale podla hlienu bola asi okolo 14-15

nanka888
autor
29. jan 2020

@miriam1983 test som robila včera poobede

simbatko
29. jan 2020

@nanka888 presne toto som mala ja pri synovi...stale pocit ze uz uz mi prisla...idem na wc a nic.mne az skoro 2tyzdne meškali ked mi test ukazal ze som tehotna..drzim palce🙏

nanka888
autor
29. jan 2020

@simbatko Ďakujem, asi by som vyskočila z kože od štastia 🙂 A mala si neake priznaky? Lebo ja žiadne klasicke nemam, prsia ma bolia ale okrem toho nič. Parfémy mi tak isto voňaju, kava tak isto chutí...

simbatko
29. jan 2020

@nanka888 vies co..strasne rada som spavala na bruchu..V jeden vecer sme isli spat a dala som sa na brucho a hned ma otocilo na chrbat...tak ma bradavky boleli...a brucho jak na MS...inak nic...kazda sme ina....Kazdopadne drzim✊aby si si nasla //...😌

simbatko
29. jan 2020

@nanka888 mas ten test co si si robila???ak hej daj foto...kedy planujes dalsi spravit?

nanka888
autor
29. jan 2020

@simbatko Nie nemam, hned som ho zahodila ale bola tam len /čiarka na 100%. Tak neviem, možno počkam ešte par dni... Ty s mala tiež len jednu čiarku alebo aspoň ducha si mala?

simbatko
30. jan 2020

@nanka888 ja som mala negativny test...Az po skoro 2tyzdnoch mi ukazalo nie moc silnu ciarku...

nanka888
autor
30. jan 2020

@simbatko U mňa sa už rozbieha ms, z tohto babo zase nebude 😢

simbatko
30. jan 2020

@nanka888 to fakt???Uvidis nevesaj hlavu...este neni nic stratene...🙏

nanka888
autor
30. jan 2020

@simbatko ano 😔 Už ma veľmi boli brucho a mam tmavé kruhy pod očami, tie mám stále pred ms.

simbatko
30. jan 2020

@nanka888 Tak to mi je luto...na ďalší cyklus to vijde..verim tomu🙏😘

nanka888
autor
30. jan 2020

@simbatko Ďakujem, dufam, ze na dalsi mesiac mi ms už fakt nepride ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre