Meškanie menzesu po kyrete

kvetinka719
26. jan 2022

Ahojte dievčatá, idem si k vám po povzbudenie, nakoľko sa cítim naozaj mizerne.
Kedy po kyrete ste dostali MS? Mala pripadne nejaká po kyrete cystu, ktorá jej ms blokovala?
Ja som mala s našim vymodlenym dieťatkom zial MA v 9tt, kvôli čomu som musela na kyret. 2 týždne po kyrete som cítila silnú ovu, potom som ale dostala bolesti vaječníka a skončila ma urgente. Tam mi našli cystu, potvrdili, že som musela mat silnú ovu, ktorá cystu spôsobila.
Našťastie, cysta zmizla, už minuly týždeň na sone nebola, ale ms som ešte nedostala.
Od kyretu som už 37dni a som zúfalá. Jedine, čo mi ako tak pomáhalo prežiť stratu našej malej fazuľky, bola túžba sa hneď snažiť o bábätko (Dr mi to po kyrete povolil, aj Dr, ktorý mi zákrok robil).
Viete ma nejako povzbudiť? Ako ste to mali vy?
Ďakujem ❤️

alina765
26. jan 2022

@kvetinka719 Ja som menzes dostala az o 7tt od zakroku dneska ms skoncila.

emalka
26. jan 2022

Po cca 4 tyzdnoch som veeeeeelmi slabulinko spinila, po dalsich 4 tyzdnoch prisla ms. Cize dokopy 8 tyzdnov po kyrete.
Velmi ma mrzi ze si si tym musela prejst, drzim palce aby sa coskoro zadarilo ♥️

petra_bororo
26. jan 2022

@kvetinka719 Ja som mala kyret 20.12, ovulacia bola 22 dni od kyretu dost silna a 33 den od kyretu som dostala MS, ktory bol tat bolestivy a intenzivny, ze som skoro steny vyskrabala......Uz mi pomaly konci, a mozme sa snazit o dalsie babo

kvetinka719
autor
28. jan 2022

@alina765 to sú super správy… a budete sa hneď snažiť? Dúfam, že aj ja dostanem keď už aj 7t od zákroku..

kvetinka719
autor
28. jan 2022

@emalka ďakujem pekne aj za prejavený súcit… asi nie som normálna, ale ešte stále mi to pomáha. Ja som vôbec ani nesplnila, tak len dúfam, že do tých 8 z dostanem aj ja. Je ale super, keď viem, že aj ty aj kocka vyššie ste dostali tak neskôr. Lebo všetky ženy, ktoré boli v termíne okolo mna, mám pocit, že dostali do mesiaca…

alina765
28. jan 2022

@kvetinka719 Hneď sme sa snažili,ale čakala som na prvu ms.

sabinka09
16. mar 2022

Som vyše 3 mesiacov po kyrete po zamlcanom potrate a menzes nikde... Už som zúfalá..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre