Ahojte baby, druhy deň mi mešká menzes, včera som mala mierne bolesti v podbrušku ale len rano a odvtedy nic, prsia ma bolia len od nedele co väčšinou stále týždeň pred očakávaným menzesom, s manželom sa snažíme o babo a prvý krát od snaženia mi meškajú. Test som si este nerobila lebo sa bojím že vyjde negatívny, pripisujem to k tomu že ak ma začali prsia bolieť nedeľu tak že mi “len” meškajú a dostavia sa o pár dni. Mam este počkať a test si spraviť o deň dva?
Suhlasim. Minulykrat som tiez bola sklamana ze ked ma bolia prsia to bude menzes... Bolo to tehotenstvo... A teraz opat bolia a opat pozitivne mi vychádzajú testy
@dzulliana urob si test.. mne meskalo az 7 dni co je u mna velky nezvyk a nebola som tehotna ..
Este by som na tvojom mieste nejaky ten den pockala atest by som si spravila. To nemoze byt tak, ze ty sa bojis a preto si ten test nespravis. Nechcem ti brat nejake iluzie o zivote, no tolko krat este budes sklamana
@dzulliana obdivujem ta, ze chces cakat. Ja by som si tiez hned test robila, lebo by som bola zvedava. Kazdopadne nam daj potom vediet, ako to dopadlo a ci vam mozme gratulovat 🙂
Ďakujem baby, dnes 4ty deň meškania, rano som si spravila test no vyšiel negatívny 🙁
Dzuliana. Ahoj. Mne tiež meškajú 9 dní. Robila som si dnes test a nič 😔 a minulý mesiac mi meškali tri týždne a som potom dostala po troch týždňoch.
@eichhornchen podľa mna chod k lekárovi nech ti nastaví cyklus, lebo takto sa ťažko otehotnie. Hlavne treba zistit či mas ovuláciu.
@diaalex neviem ci to nieje stym že mam vysoký cholesterol a troska aj štítnu žľazu. Aj to to môže byť.
@eichhornchen môže, ale gynekológ ti upraví cyklus aby si ho napriek tomu mala v poriadku 🙂
@diaalex to teraz je iba také. Pred tým som to mala ok. A hej viem ze upraví. Uz som mala tabletky dávno.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja by som určite nevydržala a test si urobila. Určite by ti to už ukázalo.