Baby, 4 dní mi mešká menzes a test negatívny, je dáka šanca, že by som predsa bola tehu?
Šanca je vždy ak máš maternicu a vaječníky.
Záleží aj od toho, aký máš test (značka, citlivosť)
@dema4016 Citlivosť 10mlu/ml a čo sa týka značky, aj pacientom aj z vlastnej skúsenosti odporúčam buď GS Mamatest, alebo Clearblue najlepšie digitálny, ale nie je to nevyhnutnosť, majú aj klasický.
Čo určite neodporúčam je Woman Secret Baby test. Zatiaľ čo mi GS ukázal koľajnice, tento mi v rovnaký deň (a dokonca na ranný moč) neukázal ani ducha.
Šanca je v takomto prípade pol na pol. Musíš ty vedieť, či je šanca, že by si bola tehu. Ako treba ešte počkať a pretestovať sa
Mne tiež mešká už 9dni a mám bolesti ako pred ms bolia ma kríže robila som si test a bol negat..chcem sa opýtať či to môže byť spoločne že beriem inofolic combi už druhý mesiac?
Na tvojom mieste by som este pockala. Podla mna je malo 4 dni meskania
@ankare ja som mala v deň očakávanej mrchy už krásne koľajnice ale hcg môže stúpať u niektorých pomalšie.. mojej sesternici test ukázal až po týždni.. môžete byť aj nemusíte.. ak to nie je tehotenstvo môžu meškať aj zo stresu alebo po antibiotikách alebo sú rôzne príčiny .. skúste si spraviť opäť test ráno
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ankare po prve, sanca je 50:50. Po druhe, nezkladaj prosim duplicity