Meškanie menštruácie od apríla a PCOS

veronikaaa13
22. jún 2023

Ahojte,chcela by som sa poradiť otehotnela ste niektorá s PCOS?nedarí sa nám po 7 rokoch . už máme doma jednu 7 ročnú a od októbra skúšame druhé a stále nič.v apríli som mala poslednú menštruáciu a od vtedy nič.nadadil mi Dr inofolic a poslal muža na speriogram.zmenila som už gynekológa 3 krát.zacibam byť nešťastná.neviem,nemám pocit ze sa mi lekár venuje.prosim ak máte niektorá skúsenosti budem vďačná za každý názor.

janetinka27
22. jún 2023

@veronikaaa13 ahoj, ak mas pocit, ze drgyn sa malo venuje, tak ti rozumiem - maloktoreho gynekologa zaujima cyklus do detailov a prave tie detaily su tam dolezite. skus sa sama naucit sledovat si ovulaciu napriklad podla teploty alebo podla hlienu. ak to budes robit dosledne, dozvies sa nie iba to, ci mas ovu, ale ti to moze napovedat, v com moze byt problem.

trgypadl
22. jún 2023

@veronikaaa13 odporucam navstevu car

ninka99865
22. jún 2023

@veronikaaa13 ja tiež ako radi @trgypadl návšteva car neznamená hneď ivf.. ale spravia vám normálne vyšetrenia a navodia ovulaciu liekmi, nie výživový doplnkom

zuzkaa1991
22. jún 2023

@veronikaaa13 pcos mame po pôrode ci aj pred prvym porodom?ja som.mala tiez sme sa dlhšie snazili ale po MA a potom nasledne druhe tehu úspešne mi zmizli cysty takze uz nemam pcos podla lekara....inofolic mi pomohlo ale pri oboch tehu sme.dany mesi sexovali kazdy druhy den ;) nazvali sme to maratón 🤣🤣🤣kedze som si nevedela vypočítať ovulaciu teraz sa čudujem ze podla appky mam presne...hormonálny profil vam zobral?

veronikaaa13
autor
22. jún 2023

@zuzkaa1991 pcos bolo aj pred tym

veronikaaa13
autor
22. jún 2023

@zuzkaa1991 bral dva krát vraj je okej.ale nemám pocit ze ma riesi

saxana000
22. jún 2023

Clostyl si neskusala?

veronikaaa13
autor
22. jún 2023

@saxana000 nie čo to je prosím

veronikaaa13
autor
22. jún 2023

@ninka99865 aj mate nejaké skúsenosti kam ísť v rámci ba?

ninka99865
22. jún 2023

@veronikaaa13 nie ja som východ. Ale skús pozrieť skupinu ivf tam je dosť recenzií 🙂

simca06022011
22. jún 2023

Tak mna gyn s pco rovno k endokrynológovi poslala. Potom metformin nasadila. A pco otehotnenie je na dlhší čas. Za mňa perfektná lekárka MUDr. Kseniya Zakrevskaya na pco, ona bola.tqka zd naozaj rovno povedala ako sa veci maju. Skus vygooglit, neviem kd3 je teraz. Mne s pco otehotnenie trvalo roky. Bez zásahu lekárov lebo ja som ani nevedela ze to pco mam. Ja MS mam, cyklus viac menej pravidelny.
A potom klasika ako radia cez car a tam.minjmalne vyšetria. Problém pco je hlavne ovulácia, tak skus keď tak.sledovat tu...
Pripadne pozri diskusie, videa o pco, dá sa ovplyvniť rôzne (aj stravou, hmotnosťou )

veronikaaa13
autor
22. jún 2023

@simca06022011 nerobila ona v procare?

simca06022011
22. jún 2023

@veronikaaa13 neviem, ja som u nej bola pred rokmi v BB v novamede a z tade išla preč... A neviem kam.

lusyc
22. jún 2023

Ja s pcos som prvýkrát otehotnela až v procese rozhodovania, do ktorého car ísť po skoro 3 rokoch snaženia. Druhé som začala riešiť, keď malo prvé 15 mesiacov. Sledovala dom hlien z bazalnu teplotu, rýchlo sa podarilo. Tretie bola nehoda. Pomedzi som užívala pupalkovy olej, prírodný gestagen, ktorého he pri pcos málo.

saxana000
23. jún 2023

@veronikaaa13 clostylbegit je to liek na vyvolanie ovulacie. Velmi laicky povedane.pomaha dozriet a prasknut dominantnemu folikulj kedze ty pravdepodobne mas cykly anovulacne pri PCOS
Po jeho nasadeni budes sledovana lekarom urobi ti folikulometriu ci mas dominantny folikul a potom sa mozete snazit

pet888
24. jún 2023

@veronikaaa13 ja mam pco,poslednu menstruaciu som mala v marci a otehotnela som v maji,ked ovulacia prisla na 44.den cyklu☺️Zeny s pco mozu otehotniet tak ako zeny bez,len maju nepravidelne cykly,cize kvazi menej sanci na otehotnenie.Uzivala som inofolic,aj taku kuru na zlepsenie kvality vajicok,ale v zasade som tomu sancu nedavala,s priatelom sme to nijak nesili a som si povedala,ze po takom roku nechraneneho sexu to budem riesit cez doktorov..no a hned to vyslo🥰(i ked moja cesta za babatkom je uz dlha,s predchadzajucim partnerom ani tuka,ale on mal katastrofalny spermiogram)..a tiez bolo dolezite si uvedomit,ze babatko nie je tovar,co si kupime v obchode,to pride do nasho zivota v presne spravnom momente,ktory si mi aj tak nijak neurcime..a vacsinou ked najmenej cakame☺️

simca06022011
24. jún 2023

@pet888 presne som aj ja toho názoru, v správny vás sa podari 🙂)

veron8883
26. jún 2023

@veronikaaa13 ja som otehotnela prirodzene na prvý krát . Nič som nebrala nikde som nechodila ani sme sa nesnažili .

veronikaaa13
autor
16. júl 2023

@pet888 máš veľkú pravdu.ja som momentálne bola bez menštruácie od apríla.v pondelok som bola na vyvolavacke a dnes konečne prišla . rozmýšľam len ako upraviť ten cyklus

semisa
27. jan 2024

@simca06022011 je v bratislave procare betliarska

semisa
27. jan 2024

@simca06022011 ahoj, prosim ta za kolko sa ti podarilo otehotniet od zacatia brania metforminu? Dakujem

simca06022011
28. jan 2024

@semisa nebrala som ho kvôli tomu, takže vobec

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre