Zdravím baby mam otázku mešká mi menštruácia asi 9-10 dní najprv som mala slabú MS nebola to normálna MS a dva dni len špinenie a teraz už nič žiadne príznaky tehotenstva nemám môžete mi poradiť čo to znamená ďakujem
@anchela2929 ked ti tak dlho meska menstruacia, tak si sprav test alebo chod k doktorovi. Ak sa snazite o babatko, tak to moze byt aj tym sposobene, ze sa vam to podarilo.
Nechcem byt zlá , ale takýchto skupín je tu už veľa . Stačí ozaj len pohľadať medzi existujúcimi , a práve tento problém môže sa objasniť aspoň Vám . Keďže je to nett , takúto menštruáciu môže spôsobiť hocičo, nervozita , práve to že chcete dieťa , tak už tá menstruacia už je takáto , hormonálne zmeny , a možno aj tehotenstvo . Ale bohužiaľ .... na modrom koníkovi zatiaľ niesu tehotenské testy priložením príspevku do diskusie. Každá žena , ktorá má podozrenie že je tehotná si kúpi tehotenský test alebo ide na vyšetrenie do doktora . A možno sa len veľmi pozorujete . Keď to má prist . Prijde to . 👍
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anchela2929 sprav si test, chod k doktorovi, a ked zskladas temu daj do nadpisu par klucovych slov tvojho problemu namiesto bodiek. Amen