Zdravim vas dievcata mam jednu otazku snazime sa o baby 4 roky menzes meska 2 den prsia ma nebolia akurat v case menzesu mam biely priesvitny vytok uz asi tyzden nepali nesvrbi nic je priehladny cisty a pichanie v lavom vajecniku len on je priechodny je mozne tehotenstvo test bol negativny ked aj v denom svetle nejaky dusik badala som dakujrm za reakcie.
Počkaj ešte 2 dni a urob znova test ak bude o niečo silnejšia tá druhá čiarka ako dnes tak je to jasné poprípade skús pridať foto
@patka27 patka ja som momentalne uz v 23tt ale snazila som sa ,,iba'' polroka bez nejakych vstupov od doktorov. Pichanie a slebsie krce som mala tiez mozno aj dva tyzdne a potom uz ta tlavi picha tak nejak prirodzene vsetko 😀 ano urcite ti o tie dni ukaze uz stopercentny vysledok drzim palce nech je tesivy 😊
@patka27 mne vysiel prvy naznak dusika az po tyzdni meskania..
@barboritta zacala som brat duphaston dufam ze tym nic nepokazim pockam.este tyzden a urobim.dalsi testik ake ste maly vy priznaky???
@patka27 absolutne nijake.iba som nemala menzes.nijake bolesti prs,bolesti brucha ani nevolnosti.do 13tt som ani necitila ze som tehotna.ps,na fore si vsetky tykame
@barboritta ja pri prvej dcere som mala
@barboritta priznaky vsetke ako pred ms teras prsia tak na dotyk brucho
@barboritta ako pred ms a vytok biely cisty asi tyzden stale pockam 3/4 dni a skusim.test moc neverim lebo mam len jeden priechodny vajcovod ale foliky boli na obe strany ....
Ahojte, chcem sa spýtať či niektorá z vás nemala podobný problém.snazime sa o bábo skoro 2 roky. Pred pár mesiacmi som začala navštevovať sanatórium na liečbu neplodnosti. Partner je Ok . Minulý mesiac som brala clostilbegyt ovulácia prebehla no neúspešne.tento mesiac som ho už nebrala avšak pani doktorka potvrdila ovulaciu nevedela ale kedy presne prebehla . deň po návšteve som začala špiniť a dosť silno oproti tomu keď spínim pravidelne 3 dní pred a 3po ms. Keď som sa pani doktorky pýtala či je to normálne povedala že nie ale niektoré ženy majú takýto problém . Všetky výsledky aj hormónov mám v poriadku.Už je to 10. deň takže implantacne špinenie to asi není.mate niektorá takúto skúsenosť ? Môžem byť aj tak tehotná?Ďakujem
@matula12199 ahoj aj ja sa dlho snazim a brala som clostyl 2 mesisce prvy mesiac som nebola na kontrole neviem ci prebehla no zial neuspech snazenia 2 mesiac som bola na meranie vajickov bol tam sice maly na obe vajecniky hovorila ze moze prasknut cez vykend snazili sme sa biedne no menzes meska 2 tyzdne testy negativne dok
Ma dovolenku tak som bola k inemu aby som vedela.pricinu tak nic nevidel na sone ale moznost je mam.prist o 2 tyzdne a zoberie krv brala.som dupaston 10 dni a este len teraz som zacala pocitovat bolesti prsnikov tak ako kazdy.mesiac tak dufam ze sa spusti a idem.aj ja do senatoria slpn
Dufam.ze tam.pomozu po 4.roky snazenia.u teba este pockaj skus test a.mozno.sa.postasti urcitee drzim.palce
@patka27 ďakujem ja budúci cyklus ho mám opäť brať a keď nepomôže pôjdem na priechodnosť vaječníkov tak dúfam, že to už konečne pomôže . Držím palce aby sa aj vám konečne podarilo 🙂
@matula12199 ja som uz bola v aprili na laparoskopii a mam.jeden nepriechodny vajcovod ...to je dobre zistit lebo clovek nidy nevie tu chybu kde je ja mam.jednu dceru ale pri nej tie problemy ziadne nebolia teraz ?? Katastrofa este stale cakam.na kramy ja idem na iui uz cakat nebudem kedze sanca je mensia z jednym vajcovodom.
@patka27 mu sa snažíme o prvé a už od 23 takže ani vek som nemala vysoký ale niekde je problém . Viem, že som mala anovulacne cykly. Vajíčka dozreli ale nepraskli . Ešte uvidím budúci mesiac a ak nič pôjdem v auguste na to zistenie priechodnosti ak ani to nepomôže tak už neviem stále verím že sa to podarí prirodzene a nebudem musieť robiť nič umelo. Ale už tomu moc neverím .
@matula12199 v takej situacii clovek straca nadej ale musime verit ze sa to podari vsetkym.snazilkam aj nam samozrejme musime vsetko povysetrovat kde je problem...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj , mozes byt tehotna a tak isto nemusis. Ja som ziadne priznaky nemala okrem pozitivneho testu a vytoku nemala. Robila som si ho na treti den meskania a bol tam veeeeelmi slaby duch. Drzim palce testuj neskor