Meškanie kvôli inofolic?

rocherre
17. mar 2019

Ahojte , máte niektorá skusenost s inofolic ( prášok do vody)? Už 10 dní mi ms mešká. Testy som robila tri a všetky negatívne. Inofolic mi predpisala dr po potrate v januári. Ale už som mala jeden normálny cyklus, a ďalšia ms teraz meska. Pobolieva ma v podbrusku ako pri ms, aj krize občas cítim a prsia mám tiež trochu väčšie. K dr sa dostanem až tak o týždeň.

sweetlip
17. mar 2019

@rocherre mozno sa ti posunula ovulacia a ms bude meskat este cca 9 mesiace.Preto aj test negativny.Ale obcas sa stava ze sa s inofolicom posunie aj ms

janulka257
17. mar 2019

@rocherre ja som mala 24 dnove cykly.. s inofolicom sa mi upravili na 30 dnove 🙂

renusko09
17. mar 2019

Ahoj ja som užívala inofolic a mala som 26dnovi cyklus a predĺžil sa mi na 30dnovi 😊

macko1007
17. mar 2019

@rocherre mne inofolic posunul ovulu ,tak ho uz neuzivam

rocherre
autor
18. mar 2019

Ja už mám 38 deň cyklu a nič. Neviem čo sa mi tam deje. Dúfam že to dr rýchlo vyrieši a že to nebude nič vážne. Veľmi si prajem mať drobca.

rocherre
autor
18. mar 2019

A tiež tak trochu nechápem prečo mi dr inofolic predpisala. Dočítala som sa že je viac menej na úpravu cyklu a podporu k otehotnenie, ale ja som mala pravidelný cyklus. Dokonca aj po potrate sa moja maternica spamätala rýchlo a dr vravela že všetko vporiadku, môžme zas skúšať. A miesto pomoci mi inofolic rozhádzal celý cyklus.

ipi88
18. mar 2019

Ja som uzivala inofolic dva mesiace a to uz som v tom druhom otehotnela.cyklus som mala ale rovnako ako predtym, ibaze som urcite vdaka nemu otehotnela,pretoze sa nedarilo.

rocherre
autor
21. mar 2019

Takže som dnes u dr zistila, že mi mrcha meska kôli cyste. 😔 dúfala som že mi povie inú správu a zas to nedopadlo. A ten pocit keď človek vyjde z ordinácie s tým že zas to nevyšlo a vidí zenu v pokročilom tehotenstve s cigaretou v ruke. 😔😔😔

monika3107
29. máj 2019

Baby nikdy viac Inofolic 46 dni na 47 som to dostala skoncil v kosi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre