Ahojte baby cyklus mám 27dnovy vždy ho mám ako hodinky . No 2dni mi meškajú tento mesiac som brala inofolic comby a ginex . Partnerom sme mali pohlavný styk cez plodné dni čo ukázali aj ovulacne testy .T.test som si robila pred 5dnami no bol negatívny. Môže mrcha meškať kvôli inofolicu? Ďalší test robiť asi nebudem nemám prečo áni len náznak neni že by som mohla byť v tom nemám žiadne príznaky a sklamaná tiež nechcem byť .Ďakujem za odpovede😉
@amonet no ja nemám žiadne príznaky vôbec nič necítim a Preto sa bojím si spraviť test a myslím si že to bude tým inocolicom že mi meškajú 🤔
@julka97646 test pred 5dnami si robila skoro. istota je, ked ho urobis az pri meskajucej ms. a priznaky mat nemusis, kazda zena je ina. niektore to cistia skoro a neiktore nie. a to plati aj pre cele tehu, niektore ani nevedia, ze su tehu a ine trpia cele tehu. a este aj kazde tehu moze byt ine. skus urobit dalsi test,a le z ranneho mocu a uuvidis. ine ti tu nikto neporadi, ja som kedysi Infolic brala a ms mi nemeskala z neho.
@majamat ďakujem a ano spravím si ho ... No uvidíme ako to dopadne
@bambulienka25 no počula som niečo o tom že posunie ms
@julka97646 mne inofolic aj gynex posunul MS z 28 na 45 dní ... v kombinacii oboch neviem
@marinecka95 prečo si užívala ginex na otehotnenie ? Pohol ti v niečom?
@julka97646 áno pri snahe o tehu ... nijako mi nepomohol. Všetko posunul - cyklus 38-45 dňový s ovuláciou približne 3 dni pred MS. Po vysadení všetko opäť v normále .. keď mi meškala MS prvý mesiac užívania som si tiež veru myslela že som v tom 🙄
@marinecka95 tiež mi nepomohol iba predĺžil cyklus dnes som prestala užívať idem to vysadiť myslela som si že pomôže no bohužiaľ 😥
@julka97646 no ja mám len negatívne skusennosti, bohužiaľ .. tie články o tom ako ženám pomohol a zázračne otehotneli sa čítali dobre, u mňa realita bohužiaľ iná 🤨
@marinecka95 sme dve 😥
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julka97646 ja som si test robila az ked mi meskali sest dni. a priznaky som nemala tiez, iba ma strasne boleli bradavky