Meškajúca menštruácia a štípanie bradaviek

adka944
2. máj 2021

Ahojte ženy potrebujem poradiť čo robiť ...29.4.2021 mi mala prísť mrcha ...nedošla...dnes je 2.5 mrcha stále nedošla test negatívny ale od včera rána má strašne stipu bradavky nedá sa to zniesť ...máte niektorá stymto skúsenosti? Ms mešká 4 deň

hanka555
2. máj 2021

@adka944 teh.príznaky sposobuje Hcg..keby je tvoje stipanie bradaviek priznakom, tak citlivy test by bol pozitivny

adka944
autor
2. máj 2021

@hanka555 problém je ten že ja mám problém s testosterónom možno preto ešte neukázal ...že nieje také HCG vysoké aké má byť ..neviem sa nikde nič dočítať a priateľ mi v Cera povedal že ich mám nejaké zdurené ...tak ja naozaj neviem

kkovacovak
2. máj 2021

@adka944 test ešte nemusí byť pozitívny. Ja som mala až cca týždeň po termíne ms a to bola taká ,,čiarka,, že som sa musela extrémne snažiť aby som ju videla. Normálna (ale ani tá nebola zrovna najsilnejšia) tam bola až o ďalší týždeň. Mala som posunutu ovulaciu a aj tehotensto mi vychádza o 2 týždne posunuté. Takže ešte je tam možnosť

adka944
autor
2. máj 2021

@kkovacovak ďakujem ...no neviem čo mám robiť pretože aj kôli práci,nakoľko pracujem v DHL a nechcem dvíhať nič ťažké ak by niečo ...zvykla som mať svoje dni presne ,a ak aj meškali Max jeden deň zo stredu ale nikdy ma bradavky nebolelo na dotyk a a i nestíhali ...začalo to 2 dní po tom čo som mala dostať svoje dni

kkovacovak
2. máj 2021

@adka944 jedine zatiaľ čakať. Môže to byť tehotenstvo. Testujte vždy ráno, rovnakými testami v rovnakom čase. Ak bude test pozitívny tak by som hneď šla k dr s odôvodnením že máte fyzicky náročnú prácu. V začiatkoch by ale malo byť chránené. Je tu veľa mamičiek ktoré majú staršie dieťa a nosia ho na rukách.

adka944
autor
2. máj 2021

@kkovacovak ja pracujem v UK a tu sú gynekológovia úplne iný ...

kkovacovak
2. máj 2021

@adka944 fuha no to som počula že je to tam ťažšie. Už mi len napadá, po potvrdení tehotenstva, ísť na pohotovosť s vymysleným krvácaním. Budú vás musieť pozrieť a aspoň budete mať istotu že to nie je mimo

mirus11
2. máj 2021

@adka944 A ako ti to ovplyvňuje ten testosterón?lebo aj ja ho mámzvyseny,a doktor povedal,ze je to v poriadku.ze to v tehotenstve nevadí,či môže to byť,že by tam robil nejakú šarapatu?

adka944
autor
2. máj 2021

@mirus11 môže to byť tým že ešte HCG nieje také vysoké aby to test ukázal ,testosterón môže byť vyšší

mirus11
2. máj 2021

@adka944 díky za odpoveď

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre