Ahojte, chcem sa len spýtať, či aj vy máte podobnú skúsenosť, prípadne či je to ok, keď mi menštruácia mešká cca 8 dní (cyklus mávam tak 30-35 dní), tehotenský test robený pred troma dňami negatívny, a dnes len tak zo zvedavosti som si spravila ovulacny test s takýmto výsledkom... Môžem mať ovulaciu až takto posunutú? Prípadne dva krát za cyklus? 😳 Tento mesiac som si ovuláciu nesledovala, pretože som si povedala, že kašlem na to, keď sa podarí, tak sa podarí, keď nie, ideme ďalej. No a teraz toto... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mozes mat posunutu ovulaciu alebo mozes byt aj tehotna. Ovulacny test teaguje aj na tehotensky hormon a je pozitivny aj v pripade tehotenstva. Dokonca moze ukazat tehotenstvo skor nez tehotensky test. Skus sa za dva dni znova otestovat tehotenskym testom.
Mne takto ovulacny ukázal tehotenstvo (nemala som doma tehu test a bola som zvedava), dokonca deň pred ocakavanou menstruaciou 🙂
Ja som mala pozitívny ovu test pred MS aj keď som nebola tehotná. A aj keď som bola. Takže uvidíš..... Skus zajtra tehu test
@domcatko1811 Ahoj. Ako si dopadla? ja mam dnes termin MS, tehu test negativny a ovu test takyto.
@nikca_123 ahoj, mala som normálne ovulaciu, len naozaj veľmi neskoro...
@domcatko1811 Aha, dakujem za info. U mna to ovulacia nie je, tu som mala pred 11 dnami. Aj potvrdenu dr.
@nikca_123 ahoj, si tehu?
@juliatriscova Ahoj , nie 😐
@nikca_123 to mi je ľúto......my sa tiež snažíme, tak ťa viem pochopiť.....držím prsty zo ❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano,cyklus mozes mat posunuty a v tom pripade ovulacia a nasledne MS pride neskor......ja obycajne mam ovul.ns 19dc...tento mesiac som boka chora s vys.teplotami...cyklus mam posunuty a ovul.testy,bolesti som mala az na 29dc ,co bolo vcera...drzim palce