Meškajúca menštruácia 7 dní a negatívny tehu test

jaja875
27. júl 2020

Ahojte, chcem sa spýtať MS mi meska 7 dní a dnes som si robila test a bol negatívny ale vôbec necítim ze by som mala dostať MS. O bábätko sa snažíme 3 mesiace a nemám žiadne príznaky ze by som bola tehotná ale vždy večer ma chytá totálny hlad úplne kŕče jak keby som cely deň nejedla pritom vždy večeriam a chodím častejšie na WC (malú potrebu), pobolievaju ja stehna a kríže a mam také trosku ako by som to opísala miernulinke tlaky v podbrušku. Môžem byť podľa vás tehotná a test je negatívny? Už mi raz meskala menštruácia 10 dní ale to sme sa ešte nesnažili o bábo. Ďakujem za každú radu 🙂

euka210
27. júl 2020

moze hladina hormonu stupat pomalsie, pockat tyzden a zopakovat test

havana40
27. júl 2020

Ahoj mne najskorsi test ukazal na 12ty den od meskania MS tam som mala tu druhu ciarku taku slabsiu. Zalezi od toho aky vysoky je hormon hcg

silviazlat
28. júl 2020

@jaja875 Skús si kúpiť plastový - drahší test, napr Pepino. Mne ukázal po 4 dňoch meškania MS krásne 2 čiarky na dvoch testoch. Ale ako píšu baby, záleží na hladine HCGT hormónu, ktorý vylučuje plod a u niekoho môže byť slabučký, takže ho test nezachytí. Na Dr. je ešte asi skoro. Nič by na ultrazvuku nevidel.

janka_m93
28. júl 2020

@jaja875 môžeš skúsiť aj clear blue digitálny test, da sa kúpiť v lekárni. Ten ukazuje aj pred menštruáciou par dni, tak keďže ti mešká malo by to ukázať ☺

minttea
28. júl 2020

Mozes a nemusis... na to ti nik neodpovie.. toto su tipicke veci co sa stavaju tym co sa snažia.. menstruacia zacne zázračne meškať aj ked nikdy predtym nemeškala a mat príznaky tehotenstva ake nikdy nemala ... . psychika je neuveriteľná .. ale ako píšem mozes a nemusis..

miskanathan
28. júl 2020

@jaja875 mne ukazal test slabulinku ciarku 4 dni pred MS. Ovulka bola 15dc. V den meskania jasna ciarka a 7 dni meskania mega kolajnice

jaja875
autor
28. júl 2020

@silviazlat a v krvi by to nezistila doktorka?

katarinka289
28. júl 2020

@jaja875 dr.to zisti uz pri vysetreni.Mojej sestre meskalo teraz 16dni bezdovodne

silviazlat
29. júl 2020

@jaja875 Zistila, ale viem že to neradi robia. Radšej Vám kontrolujú aj tep srdiečka na ultrazvuku, keď je to už vidieť. Ja som bola prvý krát v 7.tt a na ultrazvuku bola krásne vidieť malá fazuľka a aj srdiečko. Hneď mi Dr. vystavil tehotenskú knižku a nasadil vitamíny.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre