Ahojte, chcem sa spýtať MS mi meska 7 dní a dnes som si robila test a bol negatívny ale vôbec necítim ze by som mala dostať MS. O bábätko sa snažíme 3 mesiace a nemám žiadne príznaky ze by som bola tehotná ale vždy večer ma chytá totálny hlad úplne kŕče jak keby som cely deň nejedla pritom vždy večeriam a chodím častejšie na WC (malú potrebu), pobolievaju ja stehna a kríže a mam také trosku ako by som to opísala miernulinke tlaky v podbrušku. Môžem byť podľa vás tehotná a test je negatívny? Už mi raz meskala menštruácia 10 dní ale to sme sa ešte nesnažili o bábo. Ďakujem za každú radu 🙂
Ahoj mne najskorsi test ukazal na 12ty den od meskania MS tam som mala tu druhu ciarku taku slabsiu. Zalezi od toho aky vysoky je hormon hcg
@jaja875 Skús si kúpiť plastový - drahší test, napr Pepino. Mne ukázal po 4 dňoch meškania MS krásne 2 čiarky na dvoch testoch. Ale ako píšu baby, záleží na hladine HCGT hormónu, ktorý vylučuje plod a u niekoho môže byť slabučký, takže ho test nezachytí. Na Dr. je ešte asi skoro. Nič by na ultrazvuku nevidel.
Mozes a nemusis... na to ti nik neodpovie.. toto su tipicke veci co sa stavaju tym co sa snažia.. menstruacia zacne zázračne meškať aj ked nikdy predtym nemeškala a mat príznaky tehotenstva ake nikdy nemala ... . psychika je neuveriteľná .. ale ako píšem mozes a nemusis..
@jaja875 mne ukazal test slabulinku ciarku 4 dni pred MS. Ovulka bola 15dc. V den meskania jasna ciarka a 7 dni meskania mega kolajnice
@silviazlat a v krvi by to nezistila doktorka?
@jaja875 dr.to zisti uz pri vysetreni.Mojej sestre meskalo teraz 16dni bezdovodne
@jaja875 Zistila, ale viem že to neradi robia. Radšej Vám kontrolujú aj tep srdiečka na ultrazvuku, keď je to už vidieť. Ja som bola prvý krát v 7.tt a na ultrazvuku bola krásne vidieť malá fazuľka a aj srdiečko. Hneď mi Dr. vystavil tehotenskú knižku a nasadil vitamíny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moze hladina hormonu stupat pomalsie, pockat tyzden a zopakovat test