Ahojte baby...viete mi niektorá poradiť alebo nemali ste podobný "problém"..?...3.4 som mala prvý deň poslednej menštruácie...14.4a 16 a potom až 29 som mala pohlavný styk nechránený ...6.5 som mala cez deň taký slabý hnedý výtok ,na druhý deň jemne ružový ale len úplné minimum..asi tak jedna intímna ...9.5 robený Digi test tehotenský -negativny....nemám žiadne príznaky že by mali prísť ani menštruácia ani tehotenstvo ..sem tam má pobolievaju prsia a miestami mám divný pocit v podbrušku..ale len minimálne ..pekný deň žienky ♥️
Mne meska od pondelka, dnes je piatok. Rano som si robila test a je negativny. Stale mam pocit v podbrusku, ako pred kramami, prve tri dni ocakavanej menstruacie som mala biely vytok bez zapachu, co som citala,ze by mohol byt priznak tehotenstva, ale teda neviem. Menstruaciu mavam vzdy pravidelnu a o babo sa aktivne snazime. Nemam ani stres, ani virozu, dokonca mam aj stitnu zlazu ok a beriem vitaminy B a kyselinu listovu. Este sa skusim otestovat neskor, o par dni, ak sa mi menstruacia stale nespusti
Práve som volal dr .objednala má až na 19...má porazí tak dlho čakať 🤒🤒🤒🤒stále nič 🥴
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lublanka ahoj určite by som šla na gyndu pokiaľ Ti chodí ms na čas ako hodinky a nezvykne Ti meškať