Meškajúca menštruácia 10 dní

lublanka
11. máj 2023

Ahojte baby...viete mi niektorá poradiť alebo nemali ste podobný "problém"..?...3.4 som mala prvý deň poslednej menštruácie...14.4a 16 a potom až 29 som mala pohlavný styk nechránený ...6.5 som mala cez deň taký slabý hnedý výtok ,na druhý deň jemne ružový ale len úplné minimum..asi tak jedna intímna ...9.5 robený Digi test tehotenský -negativny....nemám žiadne príznaky že by mali prísť ani menštruácia ani tehotenstvo ..sem tam má pobolievaju prsia a miestami mám divný pocit v podbrušku..ale len minimálne ..pekný deň žienky ♥️

anazuz20
11. máj 2023

@lublanka ahoj určite by som šla na gyndu pokiaľ Ti chodí ms na čas ako hodinky a nezvykne Ti meškať

floki1994
11. máj 2023

@lublanka ja by som skusila este jeden test cez vikend a ak bude negativny tak si zbehni buduci tyzden k lekarke..mozno ti pichne vyvolavačku 🙂

lublanka
autor
11. máj 2023

@anazuz20 ahoj...ako hodinky mi zrovna ms nechodí zvykne meškať deň dva alebo deň dva skôr ..áno v pondelok chcem ísť k doktorovi 🤔🙄

lublanka
autor
11. máj 2023

@floki1994 ďakujem presne tak to plánujem...len som chcela vedieť či niekto náhodou niečo ...celkom som s toho v strese ..🥺

lublanka
autor
11. máj 2023

@floki1994 prepáčte ešte otázka je lepšie urobiť si test skoro ráno alebo už je to v tomto čase jedno?

anazuz20
11. máj 2023

@lublanka aaa že takto no skús spraviť test a keď bude negatívny tak určite zájdi nech to nieje nič vážne

floki1994
11. máj 2023

@lublanka najlepšie ráno...najlepšia koncentracia HCG ak tam je 🙂

lublanka
autor
11. máj 2023

@floki1994 ďakujem ,stale som si robila doobeda ,lebo pri prvom som si urobila tiež tak ale to som ani nevedela že mi mešká a bol pozitívny..skúsim cez vike d ráno..

anazuz20
11. máj 2023

@lublanka najlepšie robiť ráno ,vtedy je najviac HCG

slivka77
12. máj 2023

Mne meska od pondelka, dnes je piatok. Rano som si robila test a je negativny. Stale mam pocit v podbrusku, ako pred kramami, prve tri dni ocakavanej menstruacie som mala biely vytok bez zapachu, co som citala,ze by mohol byt priznak tehotenstva, ale teda neviem. Menstruaciu mavam vzdy pravidelnu a o babo sa aktivne snazime. Nemam ani stres, ani virozu, dokonca mam aj stitnu zlazu ok a beriem vitaminy B a kyselinu listovu. Este sa skusim otestovat neskor, o par dni, ak sa mi menstruacia stale nespusti

lublanka
autor
12. máj 2023

@slivka77 Ahoj ...ja mám dnes 11 deň meškania a stále nič ani len náznak ničoho ..ako bežný deň ...fakt neviem čo si myslieť...som celkom vystresovaná z toho zajtra si chcem urobiť test a ak bude negatívny tak v pondelok pôjdem k dr 🤔

lublanka
autor
12. máj 2023

Práve som volal dr .objednala má až na 19...má porazí tak dlho čakať 🤒🤒🤒🤒stále nič 🥴

slivka77
12. máj 2023

@lublanka ja som prave dostala kramy 😀. Zbytocne som minula test. Takze som sklamana,uz som sa tesila,ze by to mohlo konecne vyjst

lublanka
autor
12. máj 2023

@slivka77 to má mrzi...viem ale to je tešiť sa..mne teraz po 10 rokoch prvý krát meškajú konečne ale testy negatívne ..som s toho vykoľajenia hrozne...držím palce nabudúce 🤞

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre