Ahojte..Meska mi menstruacia.Nemam ziadne priznaky zeby mala sa dostavit ale ani tehotenske..Snazime sa uz dost dlho..Uz som to neriesila..Ale stale pred ms uz 2 tyzdne pred zacatim ma strasne boleli prsia..Ale teraz absolutne nic..Stertli ste sa stym ?Dakujem a krasny dnik prajem 😉
@sofijecka ja som nemala ziadne priznaky ani pri jednom mam 2deticky. Uplne bezproblemove tehu. Vzdy hovorim ze moj jediny priznak tehotenstva bol porod 😁 teda okrem vynechanej ms aj to mam cyklus ako hodiny presne 28dni ale tehu mi ukazalo az po 3-4dnoch tak nestresuj a testuj aj par dni po sebe ak treba. Drzim palace aby to dopadlo tak ako chces ty...
@kulumulu123 ved aj ja mam cyklus pravidelny...Len teraz viac stresu mam..Ale stale ma boleli prsia 2 tyzdne pred..Cakam kym otvoria lekaren..Mam ju hned po blizku a pojdem kupit..Som nedockava a aj sa bojim...
@sofijecka drzim palce a daj vedieť 🙏☺️
@sofijecka mne meskali do vcera 1. den a dnes prisli slabe ale postupne to silnie :/ bezala som si do lekarne tiez po testy ktore boli negativne takze uplne chapem tvoje obavy ....ale tebe drzim palce aby sa to podarilo
Dakujem zienky..Bola som rano v lekarni..test nemali 😕..A 20 km kupit test inde teraz neriskujem...😭
Už som každej asi napisala ..nemajú
@sofijecka ahoj, a kolko ti uz meskaju? Ja mam dnes dostat, zatial lezim v posteli ale nic, ani prsia, ani brucho, cudne... a mne sa pred menzesom zvacsia skoro o cislo a ani dotknut sa ich nemozem, teraz furt chytam ze nic, su ako po menzese praveze😅 vidim se tiez nespis, 4 dni som sa po sebe budila okolo 5, spln 😜
@deean tak to ti verim..Mne sa zatial nespustilo 😕Vecer som este sadla k stroji a sila som ruska..Aby som na nic nemyslela..No a rano zas rozmyslam a je mi stoho nanic..😭My si nedavame pozor uz 5 r..Nesilime to ale stale mam ako hodinky a teraz bola malicka nadej a asi nic stoho 😭😭
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemusíš mať nijaké priznaky,sú ženy, čo proste jedine co ich upozorni na tehotenstvo, je len meškanie menštruácie. Čiže kúp test a uvidíš