Meranie teploty 21 dní

ani9423
6. aug 2016

ahojte babenky raz som niekde citala ze aj bez tehotenského testu sa da urcit ze som tehotna ..............meranim teploty po dobu 21 dni(musi byt stale zvysena teplota) ako je to vlastne ............ja mam uz 6 den stale zvysenu teplotu co vy nato je to pravda ci len niejaky ten mýtus dakujem

mawka
6. aug 2016

jezisi. neni jednoduchsie si kupit za 3 eura test ako si merat teplotu? btw, o tom som teda este nepocula.
sak kupim test, ocikam, vidim, pripadne zopakujem a riesim alebo neriesim.
preco to robit tak komplikovane?

sardinka335
6. aug 2016

@mawka asi nema na ten test chechtaky ne?? Prisam vačku jej pošlem 3 eura nech neotravuje.
Fakt uz človek nevie čo na to povedat... 😝 fakt sa niektore nudia.

babatkoo
6. aug 2016

@mawka tesco tehotensky test je este lacnejsi okolo 2 eur a mne dokonca skor ukazal II ako ine lepsie znacky 🙂 najlacnejsie je aj tak zbehnut gynekologovi a nechat si zobrat krv ;)

yonce
6. aug 2016

Najjednoduchsie je vycika sa na test 😉

mawka
6. aug 2016

@sardinka335 tu mozno nejde o chctaky ako o chemtrails 😀 😀 treba aj tehotenstvo zistovat nejakym prirodzenym spopsobom, lebo co ked testy zamerne zavadzaju, pripadne su niecim napustene a ked ho ocikany chytis do ruk, tak ti to vymyje mozog?
😀 😀 😀

zuzanaete
6. aug 2016

@ani9423 Nie je to mytus, ale prirodzne fungovanie zenskeho tela. Po ovulacii nastava lutealna faza a jednym z prejavov je zvysena bazalna teplota. Bezne lutealna faza trva 11-16 dni a ked nedojde pocas cyklu k oplodneniu, tak prichadza menzes a teplota klesa (niekomu 1-2 dni pred menzesom a niekomu az pocas). Ak menzes neprichadza a teplota sa aj v dalsie dni drzi vyssie, tak to s najvacsou pravdepodobnostou znamena tehotenstvo. Ale nie je nad pohlad na //. 🙂

janinah
6. aug 2016

dá sa,bazalna teplota sa nezníži..ale treba ju merať každé rano pred vstaním s postele za štandardných podmienok /nie raz doma a potom niekde v stane/..ale to patrí k neistým príznakom tehotenstva,čiže v dnešnej dobe testov by som sa s tým nebabrala

seahorse27
6. aug 2016

@mawka lebo takto je to vacsie vzruuuuso 😀

mawka
6. aug 2016

@seahorse27 no mna by asi slak trafil 21 dni si merat teplotu a hadat som/nie som... radsej si 5 testov kupim 😀

seahorse27
6. aug 2016

@mawka vsak ani mna toto nenapadlo. Radsej by som si kupila 5 testov s roznou citlivostou a "vzrusene" by som porovnavala ciarky. Ale niekto ma mozno radsej vacsi adrenalin 😀

sara07
6. aug 2016

mám tak čas si merať bazálnu teplotu 😀 😀 😀 😀 už som sa bála že dnes nebude téma SOm tehotná 😀 😀 😀 😀 😀

nivea777
6. aug 2016

@babatkoo
@mawka pepino test kupis aj za 1,49 :D ale asi sa niekto len nudi

glorikarebeka
6. aug 2016

vsak dnes je moderne byt BIO 😀 😀

mima283
8. aug 2016

Tema odpoved na otazky bola uzamknuta a furt sme sa nikto nedozvedeli, ci to boli testy ovulacne alebo tehotenske 😁

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre