Ahojte, myslite, ze naozaj prebehla ovulacia aj ked mam taku nizku teplotu? Bolesti som mala pred dvoma dnami, ale vsade som sa docitala, ze je ovulka nad 36,5, a ja mam len 36,28€. Dakujem.
ahoj, podla mna je to prilis malo udajov. prid do skupinky Spoznajme svoje telo (BT, STM, rady pre zlepšenie plodnosti).
ja mam tiez nizsie teploty, moje spodne su cca 35,8 a tak aj horne su nizsie.
@janetinka27 aj ja som mala najnozsiu 35,8, dakujem, idem sa pozriet.
Kazdy ma inu bazalku... ja som uz mala aj 35,98 bazalku a bezne ju mavam okolo 36,1-2... pooovulacnu mavam okolo 36,6-36,8, viac nie... dolezite je tam mat rozdiel a nie, kolko to presne je... a aj kazdy teplomer inak mera
Veru, každý to ma inak.. nedá sa povedat, že keď je napr. 36,8 = ovulacia.. treba to sledovať..
ja si to sledujem už dosť dlho a stále som jeleň z toho niekedy 😁 pretože tu teplotu dokáže ovplyvniť aj každá maličkosť
@anjelicek26 dakujem za skusenost, ja som si len tento cyklus zacala merat, tak som zvedava este na zvysne dni.
@sajmonka_1216 ďakujem, ja len zacinam, vselico som citala aj som si odfotila teploty, ake by mali byt v urcitych fazach, ale to zrejme na mna neplati :D
ja mávam ovulku cca 36,2-36,3.... pred a po ovulácii cca 36,6-36,8 a pred ms 37-37,1...
ja som napr. 35 ani nikdy nemala :D
Zalezi aj na ci merias vaginalne alebo oralne. Oralne teploty su nizsie ako tie tabulkove vacsinou
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.