Baby potrebujem poradiť ráno som mala krvavý výtok som si myslela że mám menzes ale neni.. je možne ze by to suviselo s tehotnestvom? Bolia ma aj prsia a podbruchom. Menzes zatial neprichadza Trošku mi bolo aj zle vie mi stym nekto poradiť.Ďaujem za info..
Vcera si stresovala, ci dostanes dnes, dnes zase toto. Urob si test a uvidis
@adusik12457 my nie sme žiadne veštice, že ti vieme povedať, čo to môže byť. Musíš skúsiť tehotenský test a potom sa dozvieš, či v tom si alebo ti len prichádza mrcha.
@adusik12457 veď počkaj aby meškala a ak bude meškať 5 dní otestuj sa a uvidíš, nevieme aký máš alebo si mala zdravotný stav, ani kedy si mala sex, či sa snažíte, ako mávaš cyklus odkiaľ to máme vedeť?
nechapem k comu je dobre si kazd den vytvaat takto temu, ked si nebola schopna si spravit jeden tehotensky test. to je to, co by si mala teraz v prvom rade spravit, otestovat sa. my tu nie sme vestice aby sme ti vedeli povedat, ci si tehu alebo nie
@annamaria4 ja som sa lem slusne pytala ale mam smolu lebo mi prisla ms tak inofolic nezabral
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tehotensky test.