Menzes mi mešká druhý deň a test je negatívny

bezmena18
19. apr 2018

Ahojte ženy tak idem od začiatku s priatelom spavame normalne povedali sme si že dietatku sa nebudeme braniť len som trocha zmätená a potrebujem ppradit či niektora nebola v podobnej situácii a ako to dopadlo 🤗🤗 no idem žienky k veci ide o to že prvy pohlavný styk som mala ešte deň poslednej ms a odvtedy všeliako počas dní včera som to mala dostat vlastne mi so meška už druhý deň deň predtým som bola na wecku a ako som sa utrela mala som takí bielo žltý hlien nikdy som to nemala a už deň pred tym mam take tlaky v podbrušku také stahovacie alebo ma pichne tam bole] e ako keby mam ms dostat aj dnes aj včera.. A prsia man nalite ale nebolia ani nič včera som si robila rano test to bolo v deň ked som to mala dostať a test negatívny.. Uuf je to cele divne ďakujem velmi za ka] du odppved 🤗🤗🤗🤗

luliu
19. apr 2018

Meškanie. Musela som. Prepac

obsadenemeno
19. apr 2018

@luliu tam je toho viac.... 😉

bezmena18
autor
19. apr 2018

@luliu ja som si to uvedomila až potom lebo som to písala na mobile a rychlo 🤗😀

pininka
19. apr 2018

@bezmena18 podla mna nemozes byt tehu, aj ked su pripady ktore otehotneli pocas menzesu. Uvidis neskor, skus pockat este par dni a zrob si znova test.

beky1813
19. apr 2018

Tazko sa to cita bez ciarok, je to jeden gulas. No bud nie si tehotna, alebo si a ukaze ti to test neskor

dominikadvoncova
19. apr 2018

Ja by som na tvojom mieste este pockala.. nedavno som mala podobnu situaciu tvojej,meskanie (ale u mna to bol tyzden) a bolesti v podbrusku,citlive a bolave prsia....ale po tyzdni mi dosla MS a uz bolo oki.. my sa sice o babo nesnazime cize som bola aj rada ale aj tak aj keby sa snazim tak radsej este pockam a po cca 2 tyzdnoch meskania by som sla ku gynek .. lebo ja uz doma mam krpatu a pri nej som to mala tak ze mi den meskali a bola som tehotna ...ale uz sa mi stalo aj ze mi mesiac meskali a nebola som..

zuzana92521
20. apr 2018

Ja som teraz bola tak na tom, 7 dní meškania, slabo pozitívne tehu testy, dokonca všetky príznaky tehu a dostala som včera menzes. Čiže pokiaľ budú meškať viac ako týždne zájdi k lekárovi, dovtedy ešte počkaj a skus si spraviť test o dva dni.

morec
20. apr 2018

ja by som si v takej situácii urobila asi už dávno test

jallka11
20. apr 2018

ja si tiež nemyslím, že to bude tehotenstva skôr si to podľa mňa nahováraš trošku

rinka123
20. apr 2018

Baby potrebujem vašu pomoc. Menštruáciu nemám nikdy pravidelnú vždy mi mešká tentokrát tiež a v stredu mi prišla ale je slabá. Týždeň predtým som bola chorá. Nemala som ale žiadne pred menštruačné syndrómy. Myslíte si že by som mohla byť tehotná?

dominikadvoncova
20. apr 2018

@rinka123 a mas aj dajake tehotenske priznaky?

obsadenemeno
20. apr 2018

@dominikadvoncova tie, co opisuje v uvodnom prispevku si si nevsimla? 🙄

rinka123
20. apr 2018

@dominikadvoncova zatiaľ nič.. akurát že počas menštruácie som zvykla mať citlivé a boľavé prsia a teraz nič ani podbruško nebolelo

dominikadvoncova
20. apr 2018

@obsadenemeno nevsimla... to podla mna niesu ziadne priznaky..podla mna
Ale niektore zeny nemaju ziadne aj ked su tehotne.
Ja to sudim priklad podla seba,..ja som mala priznaky vsetky.

dominikadvoncova
20. apr 2018

@rinka123 mna podbrusko bolelo aj ked som bola tehotna aj ked som nebola 😄

obsadenemeno
20. apr 2018

@rinka123 ak si mala sex, tak mozes byt tehotna. Bodka. My ti to tu na koni nezdiagnostikujeme. Urob si test alebo chod k lekarovi.

rinka123
20. apr 2018

@dominikadvoncova môžem si spraviť test aj počas menštruácie? a ak by bol negatívny nemusim sa obávať?

dominikadvoncova
20. apr 2018

@rinka123 ja by som sa sla uistit k dr ked ti skonci MS ...aj tehotnym zenam sa stava ze maju do niekolko tyzdnov este Ms ,to je normalne.

arousa
20. apr 2018

Ženy, som po potrate, no sex sme mali s drahým ešte pred prvou mrchou, zároveň sa mi zdá, že som mala asi aj ovulku týždeň pred menzesom (súdiac podľa výtoku), tú som ale vždy mávala týždeň po MS, mávam krátky cyklus. Možno sa to všetko posunulo.. v pondelok som dostala MS, , nebol silný ako zvykol, včera skončil. Ale predvčerom a včera ma tak bolela hlava a k tomu sa pridali bolesti bradaviek. Môžem byť znovu tehotná? Potratila

arousa
20. apr 2018

Potratila som spontánne v 7tt. Bábu by som sa potešila 🙂

obsadenemeno
20. apr 2018

@arousa no pockaj, vytiahneme vestecku gulu a kukneme.... boze zeny, to je take tazke si urobit test?????

arousa
20. apr 2018

@obsadenemeno neskopírovalo mi to celý príspevok, otázka bola, či sa s tým niektorá stretla, potrat, zmena ovulácie. Ťažké to nie je, ale nie som extrém, ktorý sa testuje dobre že nie deň po styku. Budem, ale najskôr začiatkom mája 😉

obsadenemeno
20. apr 2018

@arousa urcite sa s tym niektora stretla. Ale urcite sa najdu desiatky, co sa s tym nestretli. To si chces robit statistiku ci co? Kazda zena je ina, kazdej telo pracuje inak, nachladenie, hormony, stres, to vsetko moze ovplyvnit to, ako sa citis. Co z toho budes mat, ked ti napise jedna zena ze mala take iste priznaky aj rovnaky cyklus aj vsetko a nakoniec bola tehotna. Alebo ti napise dalsia, ze tiez mala rovnaky cyklus, rovnake priznaky ale tehotna nebola. A co si potom vyberies????

Jeziskove huslicky...... 🙄

arousa
20. apr 2018

@obsadenemeno presne tak, podeliť sa o skúsenosti 🙂

bezmena18
autor
22. apr 2018

Dakujem za kazdu odpoved zajtra si kupim test a spravím si ms nikde a stale mam tlaky v podbrušku ako keby to mam dostat a stale nič 😀☺️ snad zajtra by uz mohol nejaky vysledok sa dostaviť ci už dobre alebo zle

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre