Ahojte, viete mi poradit, moj lekar ma dovolenku, Menstruacia mi neska cca 9 dni, test som si robila dnes a je negativny. Vobec sa necitim na to, aby som mala dostat mendzes, nakolko u mna je to stale velmi bolestive. Vcera ma aj boleli krize a niekedy citim cudne pachy, ale nebva mi zle. Ako by som mohla este zisti ci som tehotna ? mali ste niektora podobnu skusenost ?
@steffi50 je tu aj moznost, ze si nemala ovulaciu alebo bola posunuta o niekolko dni neskor. vydrz. zopakuj test o 3-4 dni a potom smer gyn. spravi ultrazvuk a pichne vyvolavacku (agolutin). ak by si aj bola tehotna, agolutin neuskodi, iba pomoze babatku. ak tehotna nie si, MS sa spusti obvykle 10 dni po injekcii.
@6luca7
@steffi50 na 99% plati ze v obdobi kedy sa objavia tehotenske priznaky uz plod vylucuje dostatok hcg na to aby bolo zachytene tehotenskym testom. Takze ms bude meskat z ineho dovodu. Mate cyklus pravidelny 28 dni? Nebrali ste atb, neboli ste chore, necestovali ste? To su vsetko veci, ktore maju vplyv na dlzku cyklu.
@soldi No ja mam pravidelny cyklus - 28 dni, jedine ak mi meska 1 den, bolia ma prsia ako pred menstruaciou uz asi tyzden aj nieco, necestovala som nikde ani chora som nebola, mavam aj bolesti v podbrusku - najma ked sa ponamaham, pri upratovani a podobne, takze preto som zmatena, inak by som tomu nepripisovala dolezitost. Tento mesiac som mala asi o 4 dni posunutu ovulaciu, ale uz aj pri tom posunuti by som mala dost M.No uvidime, nechame tomu este par dni a uvidime
@steffi50 tak ono sa cyklus vzdy predlzi, ked sa posunie ovulacia. keby si bola tehotna z ovulacie, ktora bola pred 18timi dnami, tak by test uz davno musel ukazat. este je mozne, ze Ti brzdi ms cysta. alebo ze ovulacia bola este neskor.
cysta inak moze sposobovat priznaky podobne tehotenstvu ako bolesti prs a bolesti v podbrusku
@steffi50 blahozelam 😉
je uplne jedno kedy test urobis,aj aka je viditelna ciarka🙂mne pri druhom vysiel prvy test negativne a pri dalsom o 2 dni uz tam boli kolajnice🙂
tak gratulujem!🙂
@petuska2110 😀 dobry vtip
Niekedy sa stane, ze to test neukaze ale to fakt vlemi malinko, skor by som sa priklanala k tomu, ze tam bude iny problem
ja som zatial zmierena s tym ze niesom, aj ked chceme babo, tak uvidime skusim o dva dni a rano ze co ukaze test a mozno sa medzitym dostavi aj menstruacia, uvidime 🙂
Mne neprisla vobec a predosly mesiac som mala iba spinenie. Hnackovala som,jest nemam chut,mam zavraty a testy z lekarne negativne...
Ja som cakala na vysledok 10sekund a potom som zahodila test
@steffi50 mozes mat nizsiu hladinu hcg, ale skor to vidim na neskorsiu ovulaciu. lebo aj keby si mala nizsiu hladinu hcg, tak aspon slabucke ciarky by si urcite videla uz aj skor. podla mna a mojich bohatych skusenosti si tak 12- 14 dpo max. ak chces mat istotu, chod si dat zobrat krv do labaku, stoji to par eur. lebo ak sa budes riadit zaciatkom ms a ovulaciou na 14 dc, tak cele tehotenstvo bude plod mensi, budes mat zle vypocitany termin porodu, tym padom Ta budu tlacit predcasne do vyvolavacky, vsetky screeningy budu skreslene, atd...
Necitala som co pisali dievcata. Ale nebrala si nejake lieky? Stres? Dvovodov na meskanie je viac. Ale osobne si myslim, ze ak nemas iny problem tak staci, ze zajdes za lekarom ked mu skonci dovolenka.
Tak a precitala som. A gratulujem ;)
Dievcata, chcela som vytvorit novu diskusiu a pise mi ze: Popiste svoj problem, otazku podrobnejsie ? viete poradit preco to nejde
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojte baby ja mám podobný problém!
Dnes mi mešká 5den. Test je negatívny. Chodím často na wc je to už dosť otravne a mám aj hnačku. Sem tam má pichne v podbrušku raz v právo raz v ľavo raz pri pupku. Vôbec sa necítim žiadne príznaky, ale necítim ani zo že by mala prísť mrcha.
Neviem si to vysvetlit. Som objednaná budúci týždeň ku gyn. (Ale tak dúfam že dovtedy by mohli byt ešte // čiarky na teste) Mali ste niektorá niečo podobne? Že ste boli tehotná bez príznakov a test bol zo začiatku stále negatívny?