Menštruačný kalendár - graf bazálnej teploty

mmm2mmm
12. apr 2021

Ahojte prosím nájde sa nejaká dobrá duša, ktorá má aplikáciu menštruačný kalendár a napíše mi ako vygeneruje graf BT ? S meraním som začala tento mesiac ale po kliknutí na možnosť graf sa nezobrazí nič...ďakujem vopred

lalia33
12. apr 2021

@mmm2mmm ahoj pokiaľ si tam nezadala ešte žiadne teploty taj ti tam nemá čo ukázať. Graf sa vytvorí z tvojich teplôt ktoré tam každý deň zadáš.

lalia33
12. apr 2021

@mmm2mmm toto je môj graf ,z meraním som po MS začala až dnes a vidíš ze čiaru v grafe potiahlo až k dnešnému dňu od poslednej zapísanej teploty. Akú máš konkrétne apku?

mmm2mmm
autor
12. apr 2021

@lalia33 ahoj aplikáciu mám takú ako ty ale mne tam nezapísalo nič...neviem teda či zapisujem správne ..ale keď kliknem na konkrétny deň a pridám pznmaku teplota tak stačí to napísať tam nie ?

katkaholiova
12. apr 2021

@mmm2mmm staci tak kde je pisana teplota a zajtra ak odmerias tak by ti uz malo ukazat.ja takto

mmm2mmm
autor
12. apr 2021

@katkaholiova ďakujem vyskúšam 🙂

lalia33
12. apr 2021

@mmm2mmm ano aj ja som tak dopisovala teplotu na každý deň, ale nemusíš ani cez kalendár ist a v ten deň keď si merias keď klikneš na ten graf a po otvorení hore je napísané teplota a napravo je plusko a na to keď klikneš tam si natukas teplotu a máš to...

lalia33
12. apr 2021

@mmm2mmm a ked si to zapisujes ako poznámku tak to ti nenacita ten graf..
Musíš priamo do teploty nie do poznámky...alebo tak ako som ti napísala vyššie.

mmm2mmm
autor
13. apr 2021

@lalia33 ďakujem , keď zapisujem priamo tak
už zobrazujee graf 🙂

lalia33
13. apr 2021

@mmm2mmm tak súper

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre