Menštruácia po kyretáži a otehotnenie

macko1007
31. máj 2022

ahojte,8.4som podstupila kyret po MA (odpovedalo na 6tt bola som uz v 10tt len cisto plodovy vak bez plodu) …po 13dnoch od kyretu prebehla ovula,na 29ty zacala MS teda riadne silna ,taku som este nemala.. teraz na 25ty zase MS..najskor som len 2dni spinila,na 3ti to bola intenzita ako som mavala ms no a dnes je to zase dost silne…. predpokladam ze vycistena som/budem dost..myslite ze uz tento cyklus sa mozeme zacat snazit?citim sa fajn,bolesti nemavam…kedy ste sa vy zacali snazit?na ktory krat ste otehotneli?

konikkon
31. máj 2022

@macko1007 určite sa môžete začať snažiť, nie je dôvod čakať. Otehotnieť môžeš na prvý cyklus, aj na desiaty. To niekto nevie. Držím palce.

anjelicek26
31. máj 2022

Ak si bola na prehliadke a podla lekara vsetko dobre, tak smelo do toho...ja som pockala tri mesiace a bola este na preventivke, stery s maternice dala zobrat (nasli streptokoky), takze dobre, ze som to nejako nehrotila...teraz sa snazime treti mesiac, ale teda zatial nic...

macko1007
autor
31. máj 2022

@konikkon dakujem za odpoved..prve tehu aj druhe bolo na prvy krat,tak dufam ze sa zadari cim skor a dopadne to dobre..dakujem 🙂

macko1007
autor
31. máj 2022

@anjelicek26 bola som az po cca 2tyzdnoch na kontrole kde mi dr povedala ze vsetko vyzera okej ,preventivku mam az v decembri tak verim ze je vsetko ok …drzim vam palce nech sa zadari cim skor a nech to dobre dopadne..ty si ma vlastne drzala od zaciatku,ked som mal nizke hcg a hrozilo mi momomat.tehu (nrvirm ci si pamatas)a dopadlo to nakoniec MA ..snad sa raz postasti🍀

anjelicek26
31. máj 2022

@macko1007 urcite sa nam podari, chce to len cas. Snazim sa to v hlave nehrotit, ale ta tuzba je taka silna... o mesiac som mala rodit a stale nie je dalsie mini v brusku :( Ale mozno chcem privela naraz. Trpezlivost babatka prinasa, len kde je ta moja 😂

modraslamka
31. máj 2022

ja som si citala aj doktor mi odporucil az po pol roku kym sa vsetko da dokopy. Tak sme pockali.
Ale ty ked sa citis ok, mozes uz hned, vela bab s dalsim cyklom uz aj boli tehotne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre