Ahojte, s manželom sa už dlhšie snažíme o bábätko. Mám odsledovanú ovuláciu. Minulý mesiac sme sa snažili, momentálne mi MS mešká už 5 dní, avšak testy sú zatiaľ stále negatívne. Stretli ste sa niektorá s tým, že sa vám tam druhá čiarka objavila až neskôr? Prípadne na ktorom teste ste videli 2 čiarky ako prvé? V obchodoch ich je milión, človek sa v tom už stráca..Ďakujem za každú radu.
ahoj a kedy si mala ovu?
Ahoj, mne tiež mešká 5 dni a testy negatívne, len sa modlim, aby som tam o pár dni nasla dve koľajnice a MS neprišla,🙂🥰 Držím palce
@andrejkap123 Ovu testami, viaceré testy mi vyšli pozitívne 9.7.
@janetinka27
@sueqien držím palce! ❤️ tiež v to veľmi dúfam, tak verím že sa to podarí
Keď skutočne si sú istá, kedy bola ovulácia a menzes mešká už určite 5 dní, tak by ti hocijaký test už ukázal.
Ja si zas ovu nesledujem neviem kedy som mala, ale menzes mi nemešká, mám pravidelný ako hodinky. Brala som inofolic aj to len tak, lebo som zabúdala na to, proste mynule mediac sme to neriešili a užívali si jeden druhého, boli ma pod bruchom som stále unavená,a dnes začali aj kríze try dni po sebe test negatívny, volám svojej gyn - ma vypnutý Fín, asi je na dovolenke, takže len dúfam a modlim sa, aby MS neprišla, modlim sa za Teba a držím ti z celého srdca palce, aby to vyšlo aj tebe aj mne. ❤️ Daj neskôr vedieť ako si dopadla som zvedavá ❤️
@sueqien och tá únava, to mám tiež extrémne posledný týždeň. Myslím na teba a držím palce aby vám to vyšlo ❤️ daj tiež prosím vedieť keď budeš vedieť niečo nové.
testy mozu byt pozitivne, ale ovu pride az po pozitivnom teste. pripadne ani pozitivny test nezarucuje, ze ovu naozaj prebehla - folikul nakoniec nemusi prasknut.
mavas pravidelne cykly? ak bola ovu napriklad az 11.07. tak by MS este mohla dnes prist, este je v "lehote"
@janetinka27 áno, cyklus mávam pravidelný. Nestáva sa že by mi MS meškala a už vôbec nie aby meškala až 5 dní.
Ovu môže nastať 24-48 hod. po pozit. teste. Takže mohla si mať ovuláciu 10.07-11.07 tz. si 16 až 17 dní po ovulácii. To by ti už test ukázal.
Zároveň to, že si mala pozitívny ovulačny test neznamená, že ovulácia prebehla. A nie každý styk počas ovulácie sa končí tehotenstvom.
Držím palce 😊
Ahoj no ako si na tom ? 🥰
@sueqien ahoj, zatiaľ žiadne zmena.. MS stále nikde, testy negatívne.. ty ako? Zmenilo sa niečo?
Taktiež, MS nikde. Včera som si robila test negatívny už neskúšam, možno o pár dni. Modlim sa dvôverujem Panu Bohu, že čakáme bábätko. Takže uvidíme❤️ dnes je to už 6 deň.
autorka, skus clearblue digital - sice je ze 25tkkovy, nie citlivejsi 10tkovy, ale paradoxne, ten mi ukazal hned, aj ked na inych(10tkovych) boli ciarky len ledva tusitelne.
ale obavam sa, ze 5 dni bez ms by mali testy uz ukazovat ciarky. kazdopadne, drzim palce.
@selena_luna tento mám zhodou okolností aj kúpený, tuším mám ešte dva, tak skúsim zajtra ráno. Ja som ho práve preto neskúšala že keď neukazujú 10tkové, tak tento asi neukáže vôbec nič.. Ale keď vravíš že tebe paradoxne tento pekne ukázal, tak to skúsim 🙂
@sueqien Videla som v pár diskusiách že sa ženám ukázala druhá čiarka na teste až po niekoľkých týždňoch čo už boli tehotné, takže verím že nejaká šanca tam stále je.
Ahoj. Vacsine zien po takom case uz ukaze, ale stava sa pomerne casto, ze test ukaze az po niekolkych tyzdnoch. Niektorym zenam dokonca test ani nikdy neukaze, ze su tehotne, len lekar to potvrdi a testy cely cas negativne. Drzim prsty.
@cervenaruza123 Ahoj. Ďakujem krásne za podporu. Áno tiež som práve o tom čítala že niektorým ženám naozaj dlho dlho ukazuje negatívne testy, tak som z toho pomerne zmätená.. Každopádne nikdy som si nebola tak istá že to vyšlo ako tentokrát, tak verím že sa nesklamem a že stačí naozaj len počkať.
pri vsetkych 3 tehotenstvach mi vysiel lepsie ako 10tkove. daj vediet 🙂 drzim palce
Ahoj no ako ?
@sueqien ahoj, zatiaľ stále žiadna zmena.. ty ako? Zmenilo sa niečo?
@selena_luna clearblue digital som skúsila dnws ráno, zatiaľ vyšiel teda negatívne 😕
hm, zbehni k doktorke. pravdepodobne ti ms meska z ineho dovodu :(
Ak vies kedy bola ovulacia tak na 5.den by ukazal kazdy test.
Ahojte, dnes sa mi začal tvoriť krémový výtok - biely, bez zápachu. Čítala som, že občas práve takýto výtok býva prvým prejavom tehotenstva. Máte s tým prosím niektorá skúsenosť? Gynekologičke som ohľadom meškajúcej MS a negatívnych testov volala, sama mi povedala že niektorým ženám stúpa hcg veľmi pomaly a test im vyjde pozitívny až po niekoľkých týždňoch. Mám sa u nej zastaviť 2 týždne po meškaní ms.
Môžeš to byť teplom zmenou počasia cysta nemusí ísť o tehu. Držím, ale prsty nech 5o vyjde nabudúce po 5 dňoch by už asi bola kolajnica
Som na tom podobne , snažíme sa už mesiace 🙈 ale nikdy mi nemeškali ani deň , proste mám menzes presný ako hodinky. A teraz mi mešká už 5 deň , včera som si robila test obyčajný lacní vyšiel negatívny. Tak čakám , pred chvilkou som si myslela že už mi prišiel menzes bežím na wc a to len akýsi výtok ktorý som predtým tiež nemávala tak počkám pár dni a spravím si opat test. Ty si ako na tom ? Držím palce
@rencaduda súcitim s tebou, ta neistota je hrozná.. som na tom zatiaľ stále rovnako, ms nikde, výtok sa trochu zmiernil ale stále je tam a únava je neskutočná. Test som si posledné dni nerobila, keďže už žiadny nemám. Objednala som a mali by mi prísť v piatok tak skúsim hneď keď prídu. Keď dovtedy nepríde ms samozrejme. Držím palce!
Ahojte , mne prišla MS na 7 deň hneď ráno, takže tak, vám držím palcekyyyy❤️ A modlim sa za nás všetkých, za všetky ženy , ktoré túžia po babatku. ❤️ Verím Panu Bohu❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ovulaciu mas cim odsledovanu? Ovu testami alebo sono?