Menzes mám pravidelný ako hodinky, 4 dni mi mešká menzes, som stále unavená, a boli ma pódbruchom, ako keby mám každú chvíľu dostať MS, stále sa kontrolujem a nič. Pred dvoma dňami sim si robila test negatívny, dnes ráno tiež, čo si o tom myslite? Ďakujem všetkým za odpovede
@zojanka Snažíte sa o bábätko ? my áno takže v kútiku duše dúfam a verím.
Nie, my sa nesnažíme. Tak skús robiť obdeň test a ak nepríde do týždňa tak potom k dr.
@zojanka Áno Ďakujem 🙂😍
V tom case som uz mala na teste kolajnice
Skusit o dva dni mozte ale uz ked meska test by nieco ukazal, moze to byt cysta
Skus zopakovať test o pár dní, ak nedostaneš menzes. Keď stále bude negatívny, tak zrejme tehotná nebudeš, ale môžeš mať iné veci - zápal, cysta. Čiže potom smer gynekológ
Stáva sa to, jednoducho sa občas ovulácia posunie a teda aj ms príde neskôr, hlavne, ak sa žena viac pozoruje, stres a iné okolnosti, ktoré to môžu ovplyvniť ... Taktiež aj zdravotné problémy môžu ovplyvniť príchod ms, či aj lieky, ak žena niečo berie ... Ale pri 4dňovom "meškaní", ak teda sa vie presne, že ovulácia už prebehla, tak by test ukázal určite niečo, ale skôr by už ukazoval koľajnice... Takže radšej zájsť ku gyn, ak sa všetko ostatné vie, že nič by nemohlo iné byť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Že sa to občas stáva. Aj mne dnes mešká 6ty deň. Nikdy predtým sa mi to nestalo, max 1-2 dni ak predtým meškala výnomočne. Ak bude meškať 2 týždne tak si spravím test a pôjdem k lekárke. Aj keď pochybujem že by dovtedy neprišla.