Menštruácia mešká, bazálna teplota je vysoká

sunny_g
12. máj 2023

Ahojte mamulky,
Chcem sa opýtať, či ste sa už s niečím takým stretli.
Mám pravidelný 26-28 dňový cyklus.
Meriam si BT a tá sa drží na cca 37,10 meriam o 7.00 ráno dolu v pošve. Už 14ty deň sa drží takto horr.
Od 16DC mám hustý matný výtok bledožltý až biely, veľa a počas celého dňa. Prsia ma pichajú. Krčok stredne vysoko, tvrdý, zavretý.
Podbruško akoby tlaky. MS mi dnes mešká 2. deň a test som si robila, síce nie ráno, ale je úplne negatívny.

Chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť, že s takýmito príznakmi a vysokou BT bol test ešte negatívny? Mám skúsiť test znovu o pár dní?

Ďakujem krásne

magic08
12. máj 2023

@sunny_g ano, pockaj par dni a testuj opat. vyzera to na tehotenstvo, zatial

zuzanaete
12. máj 2023

Kolko dni mas zvycajne lutealnu fazu?

sunny_g
autor
12. máj 2023

@magic08 skúsim teda o pár dní opäť.

@zuzanaete mávam 14 dní, pekne presne.

zuzanaete
12. máj 2023

A kedy ti zvykne klesnut BT? Den pred ms alebo v den ms?

sunny_g
autor
12. máj 2023

@zuzanaete deň dva pred, ale bolo v 1DC, rôzne. Ale takto vysoko sa nezvykla držať. Bežne max 37, teraz bolo aj 37,2 pár dní dozadu a zase 37,12 dnes ráno. V prvý deň MS mávam okolo 36,75

zuzanockamt
12. máj 2023

@sunny_g A mala si aj implantačný pokles?

lalilla
12. máj 2023

Mne sa raz drzala hore 17 dni bola som si ista ze som tehu, ale potom ms prisla. Mize to byt aj cysta alebo daky jednorazovy hormonalny vykyv. A mozno aj to tehu ze ti pomalsie rastie hcg

sunny_g
autor
12. máj 2023

@zuzanockamt 21DC bol mierny pokles na 36.85 a odvtedy ide len hore. Pri synoch som pokles nemala vôbec. Len rástlo a držalo sa cca 37,05 - 37.10

zuzanockamt
12. máj 2023

@sunny_g Každý to má asi inak, ja som mala výrazný pokles v oboch tehotenstvách a hneď na druhý deň boli testy pozitívne, v deň poklesu ešte negatívne.
Asi len počkať a robiť tehotenské testy každé dva dni. Ak ani o týždeň MS nepríde a testy budú negatívne, tak Dr.

zuzanaete
12. máj 2023

@sunny_g Treba uz len pockat, ci sa teplota bude dalej drzat vysoko.

sunny_g
autor
12. máj 2023

@zuzanaete asi tak 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre