Menštruácia len 3 dni?

nmhc
2. nov 2018

Ahojte chcem sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost. Mam pravidelnu menstruaciu 29 DC a trva 7 dni. S manželom sme sa začali snažiť pred 2 mesiacmi o babo a od vtedy sa moj cyklus akosi zmenil. Mrcha pride na cas no trva len 2-3 dni. Bola som u lekara aj ci nahodou niesom tehu, alebo nejaky zapal atd pre istotu..ale vsetko bolo ok. Lekar tvrdil ze to moze byt zmenou prostredia, stres atd, kedze sme boli minuly mesiac na dovolenke letecky, tak som to prikladala tomu ze moze to byt zmenou, ako lekar tvrdil (1x som letela). No lenze tento mesiac opat, dokonca mi pred men. bolo aj zle na vracanie (nikdy sa mi to este nestalo). Chcem sa opytat ci mate niektora stym skusenost cim by to mohlo byt zapricinene. Dakujem za kazdu odpoved 🙂

luciandzela
2. nov 2018

@nmhc menzes sa skracuje u kazdej zeny inac...niektore maju viac dni do 35tky...ine maju us kratsie ja mam 29...a uz asi od 26tky som mala tak 4dni dokopy to vek telo hormony..vela toho vplyva sami nevieme ako klud ked dr.povedal ze ok ta je ok nic neries a ides dalej normalne 😉

nmhc
autor
2. nov 2018

@luciandzela ja mam 25 🙂 a dakujem za odpoved...ako ja som kludna len mi to je cudne 🙂 kedze som to nikdy takto nemavala 🙂

luciandzela
2. nov 2018

@nmhc 😊

monika20111990
3. nov 2018

Ja mám menzes od 9rokov a nikdy som viac ako 4 dni nemala menzes. To je v poriadku a mám dieťatko

luciandzela
3. nov 2018
nmhc
autor
3. nov 2018

@monika20111990 ďakujem, verim že aj nam sa coskoro poštasti 😊

titla
5. nov 2018

Ja mám MS od 12 rokov, cca do 24 rokov som mala veľmi silný 7-8 dňový, potom sa mi zrazu zmenil na stredné silný 5 dňový a taký mám doteraz (mám 32). V určitých obdobiach života je menzes rôzny a netreba mať z toho obavy.

ester177
6. nov 2018

@nmhc nemáš podozrenie na biochemicke tehu? My sme sa snazili rok (pocas toho 1xMA, 1x biochemicke) az v septembri po roku mam zrejme uspesne tehu (9.tyzden). Tiez sa mi skratila MS o 1-2 dni, a byvalo mi aj na vracanie, ked sa zacala. Okrem toho som mavala velke nafuknute brucho, co som predtym nemavala. Kazdy mesiac som mala po ovulacii dojem, ze sa to podarilo, a potom dosla MS. Niekedy o 1-2 dni skor, niekedy aj o 3 dni neskor. Od maja som zacala brat aktivnu formu kyseliny listovej 2x denne, v septembri som nasadila serrapeptazu a nattokinazu, a otehotnela som. Myslim, ze to zlepsilo prekrvenie maternice a aj ine chem.pochody. Nakolko sa bojim MA, tak to beriem aj nadalej, a pridala som aj wobenzym, B12,pyridoxin, vit.D a rybi olej. Som v 9.tyzdni. Mam 32r. Tolko moja skusenost. 😉

nmhc
autor
7. nov 2018

@ester177 myslim si ze to nebude moj pripad. Doktor ked som tam bola tvrdil ze je vsetko v poriadku, bral mi aj krv a vysledky boli vsetky ok. Ja som nemala ani pozitivny test, cize pevne verim ze je to tym skracovanim ako pisali dievcata 🙂 berem aj kyselinu listovu aj vitaminy, tak uvidime ci sa nam tento mesiac postasti 🤗

ellemell
20. nov 2018

@nmhc Môže to tým byť nejako sa nestresuj, bude dobre, držím palčeky!

miroslava21
20. nov 2018

Ja som mavala slabu ms ked som mavala nizku vystelku maternice. Dr mi povedal ze to moze byt tym

ester177
22. nov 2018

@miroslava21 presne. Aj to by mohlo byt. A na kvalitnu vystelku pomaha vitamin E + pyridoxin. Som vycitala z ceskeho konika, jednej babenke radil lekar.

nmhc
autor
22. nov 2018

@ester177 tak ale mne lekar povedal ze je vsetko ok, tak hadam ak by to bolo to, dal by mi vediet nie?
@miroslava21 a kedy sa ti zmenila?? Mala si stale taku MS alebo to prislo neskor???

miroslava21
22. nov 2018

@nmhc no my ked sme sa zacali snazit o babo tak som sla na vesetrenie ku dr a na usg videl ze je nizka na to v ktorom som dc. Ale neriesil to ze uvidime casom. Som mu spominala ze mam kratku ms tak vravel ze to moze byt tym. Avsak len tu na mk som sa docitala od bab ze ta vystelka je dost dolezita a je dobry vit E na to. Avsak len nejake urcite mnozstvo lebo je aj skodlivy. Ja som brala vit e a aj alchemilkovy caj. Ale stale som mala taku nizku. Nakoniec som otehnotnela ale mala som MA. a nasledne som bola na cisteni a asi o 2 mesiace som otehnotnela ale uz uspesnym koncom 🙂.

miroslava21
22. nov 2018

A teda paradoxne az po kyrete po MA som mala vystelku ako tak lepsiu

ester177
22. nov 2018

Aj B-konplex je napomocny a aktivna kyselina listova, pre tie baby, co chcu otehotniet. Ja som v januari potratila, od maja som brala femibion a 2x active folic, chlorellu na lačno, vit.E, selen, jod, a v septembri som otehotnela. Hned na to som zacala brat serrapeptazu a nattokinazu, a enzymy.

nmhc
autor
22. nov 2018

@ester177 kysleinu berem aj ja od kedy sme si povedali ze chceme babo.

ester177
22. nov 2018

@nmhc aktivnu alebo obycajnu? Lebo kazda 3.zena nedokaze dobre vstrebavat obycajnu kyselinu listovu, naopak, je pre telo skodliva.

nmhc
autor
22. nov 2018

@ester177 aktivnu

tuffany2111
31. mar 2021

Ahojte chcem sa opýtať či tu je niekto stakou podobnou situáciou. Tiež mam pravidelnu menštruáciu trva 5 dni no teraz som mala len 3 dni možno sa cyklus zmenil. Čo myslíte čo to môže byť. Ďakujem za každú odpoveď

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre