Dobry den 🙂
Mam otazku - stalo sa Vam, ze ste uzivali inofolic, dostavila sa menstruacia ale trvala len dva dni? Mimochodom MS mi prisla tyzden skor ako mala...
@ikonica ak sa mozes opytat - podarilo sa ti otehotniet po inofolicu? Ak ano po akom case uzivania?
este nie... ale u nas je problem v tom, ze priatel ma blbu pracu a nemozeme sa snazilkovat tak casto ako treba... cize mozno to beriem aj nadarmo... tento mesiac pride az po ovule... takze tento mesiac premarnena sanca.... doberiem toto balenie a kaslem na doplnky.... verim ze inofolic moze pomoct, ale chlap musi byt doma 😀
@ikonica to poznam a uplne ti rozumiem 😀
@miss_sixty11 ja som brala 1 sacok denne a menzes mi meskal aj tyzden...raz dokonca trval len necely den....co u mna nie je take nezvycajne kedze normal ms mam 2 dni a potom len spinenir...po 3 mesiacoch som ho vyradila..pre mna nemalo vyznam ho brat....muž bral folandrol ze tak ja nech si skysim nasadiť inofolic
@lilyianka a podarilo sa ti otehotniet?
@miss_sixty11 nie....mame problem so spg..tak sme vo faze IVF
mne inofolic velmi pomohol do dvoch mes, som otehotenla 😀 😀 😀 😀 😀
32, a babo sa narodilo 31
@miss_sixty11 mne trvala 2 dni a teraz prisla o 5 dni skor teraz uzkvam clostibegyt takze uvidim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ked som brala jeden sacik denne tak prisla o niekolko dni skor... priebeh klasicky.. ked som brala dva saciky tak prisla neskor.. priebeh normalny aj trvanie ms... ale mozno to vobec nesuviselo s inofolocom.,